Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Έρανος υπέρ των δύο ψαράδων μετά τα σοβαρά ατυχήματα στα σκάφη τους, με πρωτοβουλία του Αλιευτικού Συλλόγου Σκοπέλου "ο Αστακός"

Με το σύνθημα «η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας» και με σκοπό τα λόγια παρηγοριάς και συμπαράστασης προς τους δύο άτυχους ψαράδες να γίνουν πράξη, με αποτέλεσμα την υλική υποστήριξή τους, την οποία χρειάζονται άμεσα, αφού οι ζημιές στα δύο καΐκια είναι μεγάλες και τα μεροκάματα των ψαράδων μέχρι σήμερα λιγοστά, ο Επαγγελματικός Αλιευτικός Σύλλογος Σκοπέλου "ο Αστακός" αποφάσισε να κάνει έκκληση σε συνάδελφους από όλες τις περιοχές, αλλά και σε όλους τους Σκοπελίτες, ώστε να συνδράμουν από το περίσσευμα ή και το υστέρημα τους, ώστε οι δύο άτυχοι βιοπαλαιστές να ξεκινήσουν και πάλι να εργάζονται.

Όπως είναι γνωστό ο καπετάν Σπύρος μετά από ατύχημα σε ώρα δουλειάς έχασε το καΐκι του στις 16 Απριλίου (κλικ), ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 24 Απριλίου, βυθίστηκε στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου το καΐκι του Βασίλη (κλικ).

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος των ψαράδων Σκοπέλου «οποιοδήποτε ποσό αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό. Ήρθε η ώρα να δείξουμε με πράξη και όχι με λόγια την αλληλεγγύη μας γιατί σε όλους μας θα μπορούσε να συμβεί!»

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΨΑΡΑΔΩΝ (οι οποίοι δημοσιεύονται με την συγκατάθεσή τους) ΕΙΝΑΙ:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 

GR0501104710000047100242875

ΜΟΥΡΙΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

------------------------

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

6111-010040-131

IBAN. GR270171 1110 0061 1101 0040 131

ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.