Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Στον «αέρα» ανανεωμένο το e-shop της Οικογένειας Αντωνίου | Σταγόνες από τα δέντρα με θέα το Αιγαίο πέλαγος!

Ένας αιώνας ιστορίας ξεκινά…


Το ελαιοτριβείο «Αντωνίου» είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία τριών γενεών από τη λειτουργία το πρώτου ελαιοτριβείου στο μικρό χωριό της Γλώσσας της νήσου Σκοπέλου. Εδώ και 130 χρόνια το ελαιοτριβείο μας παράγει το εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο των οικογενειών του νησιού της Σκοπέλου.

Η διαδρομή ξεκινά από το 1890 με τον προπάππου Γεώργιο Ι. Αντωνίου να αρχίζει το δημιουργικό ταξίδι της οικογενειακής επιχείρησης. Η αρχή έγινε με το παραδοσιακό λιοτρίβι και τη σύνθλιψη της ελιάς με τις μυλόπετρες και την βοήθεια των ζώων.

Σταγόνες από τα δέντρα με θέα το Αιγαίο πέλαγος!

Εδώ και 130 χρόνια το ελαιοτριβείο μας παράγει εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο από ελαιώνες του νησιού της Σκοπέλου.

Ακολουθώντας την παράδοση, παράγουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με πλούσιες θρεπτικές ουσίες, τέλειο άρωμα και φρουτώδη γεύση του φρέσκου και υγιούς καρπού ελιάς.

Το ελαιόλαδο μας προέρχεται από παραδοσιακούς ελαιώνες της Σκοπέλου, από ελιές ποικιλίας Αμφίσσης και Κορωνέικης. Ο καρπός συλλέγεται παραδοσιακά και ελαιοποιείται άμεσα στο ελαιοτριβείο μας με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΜΕ →ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-----------------------

Την φωτογράφιση των προϊόντων έκανε ο

Βιργίλιος Τσιούλλι

τηλ: 6987 978687, Σκόπελος

www.in-light.gr
www.skopeloswedding.gr
E-mail: virgilets@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.