Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Χωρίς μουσική ανοίγει η εστίαση

Π.Μ.Σ.: Απαιτούμε να επιτραπεί η ζωντανή μουσική στους χώρους εστίασης, να ανοίξουν όλοι οι χώροι πολιτισμού με υγειονομικά πρωτόκολλα. Να δοθεί το επίδομα εδώ και τώρα. Διεκδικούμε την επέκταση της επιδότησης κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού

Χωρίς μουσική θα λειτουργούν εστιατόρια και καφέ από τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως διευκρίνισε η εστίαση και τα καφέ θα λειτουργούν μόνο σε υπαίθριους χώρους και μόνο για καθήμενους. Εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας, τα καταστήματα αυτά θα κλείνουν στις 22:45, δηλαδή 15 λεπτά πριν την έναρξη του απαγορευτικού στις 23:00.

Σχόλιο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου για την δήλωση Χαρδαλιά

«Ενώ είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες πως η εστίαση ανοίγει την Δευτέρα 3 Μαϊου και συνάδελφοι είχαν κλείσει κάποιες πρώτες εμφανίσεις στους χώρους, ξαφνικά σήμερα δια στόματος του κ. Χαρδαλια αποκλείεται η ζωντανή μουσική.

Η ανακοίνωση αυτή είναι το λιγότερο κοροϊδία για τον κλάδο μας. Οι συνάδελφοι έχουν να δουλέψουν κοντά 1 χρόνο. Την ίδια στιγμή που γίνεται αυτό, η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει δώσει το επίδομα από το μητρώο καλλιτεχνών, αφήνοντας στο έλεος χιλιάδες συναδέλφους αυτό το μήνα.

Απαιτούμε να επιτραπεί η ζωντανή μουσική στους χώρους εστίασης, να ανοίξουν όλοι οι χώροι πολιτισμού με υγειονομικά πρωτόκολλα. Να δοθεί το επίδομα εδώ και τώρα. Διεκδικούμε την επέκταση της επιδότησης κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Μετά την χθεσινή κινητοποίηση στο Υπ. Εργασίας, συνεχίζουμε δυναμικά με μαζική συμμετοχή στο Απεργιακό συλλαλητήριο στις 6 Μάη στο Σύνταγμα στις 10.00 π.μ. με προσυγκεντρωση στις 9.00 π.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος με το Σωματείο μας.

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.