Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ο Σκοπελίτης Σταμάτης Σύρος συμμετέχει σε αγώνες, κερδίζει μετάλλια και προετοιμάζεται για την Ολυμπιάδα κωφών βαρήκοων στη Βραζιλία

Ο Σκοπελίτης Σταμάτης, γιος του Γιάννη και της Χρυσούλας Σύρου, αθλητής του συλλόγου «Άτρωτοι» Άνω Λιοσίων, είναι ένας αθλητής που διακρίνεται για την ψυχή που βγάζει στους αγώνες και την μεγάλη θέληση που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια…

Μετά από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωφών - βαρήκοων Karate και Taekwondo, στην Αττάλεια της Τουρκίας από 6 - 13 /11/2019, στο οποίο ο αθλητής Σταμάτης Σύρος με την συμμετοχή του σε δύο εθνικές ομάδες και σε 6 διαφορετικά αγωνίσματα σε Karate και Taekwondo -όντως σπάνιο χαρακτηριστικό γνώρισμα αθλητή με τέτοια ποικιλία- κατέκτησε δύο 4ες θέσεις στο ομαδικό αγωνιστικό και τεχνικό Taekwondo αντίστοιχα, την 5η θέση στο ατομικό αγωνιστικό Taekwondo -58 κιλά, την 5η θέση αγωνιστικό Karate στα -60 κιλά  και δύο 9ες θέσεις στο αγωνιστικό ανεξάρτητα κιλών (open) και τεχνικό Karate αντίστοιχα, αυτή την περίοδο προετοιμάζεται εντατικά για την Ολυμπιάδα κωφών βαρηκόων που θα γίνει το Μάιο 2022 στην Βραζιλία. 

Το 2020 παρόλο που ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλον τον αθλητισμό ο αθλητής δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και τόλμησε με 11 συμμετοχές να αποσπάσει άλλες 10 διακρίσεις, εκ των οποίων  9 εντός μεταλλίων σε διεθνή και παγκόσμια πρωταθλήματα!

Στο τεχνικό κομμάτι του Taekwondo (ένα είδος συγκεκριμένων τεχνικών κινήσεων ακριβείας), που λόγω εγκλεισμού εξαιτίας του Covid-19 σε όλη την υφήλιο γινόταν μόνο διαδικτυακά, κατέκτησε 

2 αργυρά, 

7 χάλκινα μετάλλια και μια 6η θέση!

Ανάλογη η συνέχεια και το 2021 με άλλα  5 αργυρά μετάλλια!


«Χωρίς σταματημό λοιπόν, προετοιμάζεται για την Ολυμπιάδα κωφών βαρηκόων που θα γίνει το Μάιο 2022 στην Βραζιλία στις δύο εθνικές ομάδες Karate και Taekwondo σε ένα βαρύ πρόγραμμα και παράλληλα να συνεχίζει, ακόμα και τη στιγμή που επικοινωνούσαμε διαδικτυακά, να αγωνίζεται σε διοργάνωση, όπου αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα νέα αποτελέσματα για την 4η online συμμετοχή του σε Τaekwondo της Δανίας, όπου πιστεύει ότι θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα και άλλο ένα μετάλλιο. 

Κλείνοντας ο Σταμάτης Σύρος την επικοινωνία μας μάς γράφει:

"Ως αθλητής θα ήθελα πολύ να αφήσω το μήνυμα μου πως ποτέ δεν είναι αργά, η ηλικία είναι ένας αριθμός. Αρκεί να υπάρχει πάντα θέληση, πίστη και ποτέ μα ποτέ να μην χάσουμε την αξία μας ως άνθρωποι άσχετα αν τα καταφέρνουμε ή όχι. Απλά το παράδειγμα μου να βγει στις επόμενες γενιές αλλά και στους συνομηλίκους μου ότι όλα, μα όλα, ο άνθρωπος μπορεί. 

Να είστε πάντα δυνατοί και ευτυχείς

Σας ευχαριστώ πολύ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.