Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκιάθου για το εξ αναβολής έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12 Απριλίου

Διαδικασίες fast track και απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν νομιμοποιούμε

Συνεχίζοντας στην πεπατημένη των προηγούμενων ημερών, σήμερα το απόγευμα λάβαμε e-mail για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για αύριο 9 το πρωί χωρίς να υπάρχει διευκρίνηση αν θα είναι δια περιφοράς, με τηλεδιάσκεψη αν και φαίνεται ότι δεν έχει και πολύ σημασία πλέον.

Χτες το απόγευμα διά στόματος δημάρχου μάθαμε ότι οι εισηγήσεις και λεπτομέρειες επί των ψηφοφοριών δεν μοιράζονται στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί είναι προσωπικά δεδομένα αλλά είναι στη διάθεση των μελών, γιατί μάλλον τότε παύουν να είναι προσωπικά δεδομένα. Ασχολίαστο.

Αλήθεια η δημοτική αρχή, που καμαρώνει για τη συνεργασία της με την κυβέρνηση της ΝΔ, τι θέση έχει για την ΚΥΑ που παραχωρεί λίμνες, ακτές , δάση στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα; Φαίνεται ότι η “υπεράσπιση¨ του περιβάλλοντος με σημαίες των ΜΚΟ και η “νομιμότητα” που επικαλείται η δημοτική αρχή συμβαδίζουν όταν πρόκειται για τα κέρδη των καπιταλιστών.

Τι θέση έχει η δημοτική αρχή για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας, που τώρα τελευταία δηλώνει και πρόθυμη να υποκαταστήσει τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ στον τομέα της Υγείας; Γιατί δεν καλεί τώρα, άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το πως θα στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας, όχι μόνο για την τουριστική σεζόν αλλά για όλο το χρόνο;

Το ποιος στρουθοκαμιλίζει πλέον φαίνεται ξεκάθαρα. Υπάρχουν μάλιστα και πληροφορίες από “κύκλους” ότι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει δια περιφοράς.

Διαδικασίες fast track και απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν νομιμοποιούμε.

Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου

11/4/2021

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκιάθου για το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.