Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Σκοπέλου προς τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου


Τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου ευχαριστεί ο Δήμος Σκοπέλου, μετά την θετική ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Δήμου για τη δωρεάν παραχώρηση της μελέτης ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου.

Η επιστόλη, την οποία υπογράφει η Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, έχει ως εξής:

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας στο αίτημα του Δήμου μας για τη δωρεάν παραχώρηση της μελέτης ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου προς το Δήμο μας και την 5η ΥΠΕ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο.

Η έμπρακτη στήριξη σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη στην προσπάθεια μας να προασπίσουμε την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών, καθώς και να εξασφαλίσουμε την αυτάρκεια στο νησί  μας, τόσο σε κανονικές, όσο και σε έκτακτες συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε στη στήριξη σας στις επόμενες προσπάθειες μας προς  όφελος των πολιτών του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.