Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Συνάντηση του Δ. Ευσταθίου με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ._

Tην Παρασκευή 23/04/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής της Παράταξης  "ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" Δημήτρη Ευσταθίου με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Σκοπέλου Νικόλαο Πατσή.

Τον επικεφαλής της Παράταξης "ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" συνόδευαν τα στελέχη της Παράταξης και δημοτικοί σύμβουλοι Σκοπέλου Σπυριδούλα Καρβέλη και Κων. Λεμονής.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν εργασιακά ζητούμενα και προβληματισμοί των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Σκοπέλου, ενόψει της κατάρτισης και ψήφισης του νέου οργανισμού της Επιχείρησης.

Κύριο μέλημα της Παράταξης, άλλωστε αλλά και του επικεφαλής της Δημήτρη Ευσταθίου, είναι οι όποιες αλλαγές στον οργανισμό της ΔΕΥΑ Σκοπέλου για τους εργαζόμενους να γίνουν με  αυτούς και όχι ΧΩΡΙΣ  αυτούς.



__________________________

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί και για να προλάβουμε το άνοιγμα του τουρισμού στις 15/05, προσφέρουμε, μαζί με κάθε υπηρεσία απεντόμωσης ή μυοκτονίας, ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ του χώρου σας για την καταπολέμηση ιών, βακτηρίων και μυκήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.