Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Μη βρέξει και μη ...στάξει!

Μία επιστολή ακόμη έρχεται να προστεθεί
στις φωνές διαμαρτυρίας για την κατάσταση
που επικρατει στο «κλειστό» γυμναστήριο 
της Σκοπέλου, όταν βρέχει.
Ο καθηγητης κ. Δημήτρης Ντακούλας μας γράφει:
«Ονομάζομαι Δημήτρης Ντακούλας γράφω για το θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Σκοπέλου, όπου ζω και λειτουργώ ως καθηγητής στο Γυμνάσιο της Σκοπέλου σχεδόν 3 χρόνια. Θα ήθελα αρχικά να παρατηρήσω ότι η Σκόπελος είναι από τα λίγα νησιά που έχουν το πλεονέκτημα και του ανοιχτού Σταδίου αλλά και του κλειστού Γυμναστηρίου και θα έπρεπε αυτό το «πλεονέκτημα» να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η ιστορία των παθών του Γυμναστηρίου είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Μετά από μια πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη σκεπή του πριν από 6 χρόνια, το Γυμναστήριο παρέμεινε κλειστό για μια περίπου διετία μέχρι να επισκευαστεί. Έκτοτε δραστηριοποιούνται και αθλούνται σε αυτό αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού, από μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι και μεσήλικες. Στο τέλος του περασμένου Νοεμβρίου υπήρξε μια σοβαρή βλάβη και πάλι στη σκεπή του Γυμναστηρίου και μάλιστα σε σημείο που είχε γίνει η επισκευή (…). Το αποτέλεσμα είναι ότι τις περισσότερες ημέρες –ειδικά το χειμώνα- η λειτουργία του είναι αδύνατη, λόγω βροχόπτωσης.
Σας υπενθυμίζω ότι μιλάμε για ένα χώρο όπου αθλούνται και συναναστρέφονται παιδιά όλων των ηλικιών, η νεολαία της Σκοπέλου. Ακόμα, θέλω να τονίσω ότι οι δραστηριότητες είναι πολυδιάστατες και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προγράμματα προσχολικής αγωγής, ενόργανης γυμναστικής, βόλεϊ, μπάντμιντον, μπάσκετ, κλπ.
Έχουν ήδη περάσει 4 μήνες από το Νοέμβρη και η κατάσταση παραμένει –δυστυχώς- ακριβώς η ίδια. Υπήρξαν προφορικές υποσχέσεις εκ μέρος του Δήμου Σκοπέλου για άμεση επιδιόρθωση από εξειδικευμένο συνεργείο πριν τα Χριστούγεννα αλλά καμία απολύτως εξέλιξη. Το πρόβλημα δείχνει να έχει αφεθεί στη μοίρα του, χωρίς να διαφαίνεται καν η ύπαρξη διάθεσης για τη λύση του. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν θα πρέπει να προσευχόμαστε να μη βρέξει για να υπάρχει αθλητική δραστηριότητα ή αν θα πρέπει να αναμένουμε το οριστικό κλείσιμο του Γυμναστηρίου για άλλα δύο χρόνια μέχρι να γίνει ξανά λειτουργικό…»

2 σχόλια:

  1. μήπως να γινόταν κολυμβητήριο καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Ντακούλας17 Οκτωβρίου 2010 στις 11:35 π.μ.

    Είπα ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.
    Έτσι μας είπαν ...
    Είπα να μην ξανασχοληθώ.
    Κάνω αντιπολίτευση μου είπαν ...

    Σε λίγο όμως κλείνουμε χρόνο από τότε που η στέγη του Γυμναστηρίου μας τα έκανε μούσκεμα κυριολεκτικά.
    Τίποτα δεν έγινε, οι βροχές ξανάρχισαν και ετοιμαζόμαστε για την πρώτη επέτειο.

    Βρε μήπως να ζητήσουμε τίποτα ταξίματα από τη Μαριγούλα;
    Πιο πολλές πιθανότητες έχουε για να εισακουστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.