Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για τη σημασία των 3πλων εκλογών

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου ο Ελληνικός λαός έχει μια μοναδική ευκαιρία να συντρίψει τα κόμματα και τις κυβερνήσεις που εδώ και τέσσερα χρόνια καταστρέφουν την κοινωνία. Η επερχόμενη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δρομολογήσει εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην ανατροπή της κυβέρνησης των βάρβαρων πολιτικών. Ταυτόχρονα, η ενισχυμένη παρουσία της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις και συσχετισμούς στον αγώνα των Ευρωπαίων εργαζομένων και των κοινωνικών κινημάτων για την απόκρουση της νεοφιλελεύθερης επίθεσης και την οικοδόμηση μιας διαφορετικής Ευρώπης.
Η υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανοίγει τον δρόμο για την ανατροπή στην Ελλάδα, για την θεμελίωση μίας άλλης Ευρώπης, Δημοκρατικής, Ειρηνικής, Κοινωνικής. Μιας Ευρώπης στην υπηρεσία των ανθρωπίνων αναγκών και μιας Ευρώπης της οικονομίας των αναγκών.
Σημειώνουμε την παρουσία στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ της Βολιώτισσας Δήμητρας Μανώλη, η οποία είναι μια από τις πιο μαχητικές αγωνίστριες των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που εδώ και μήνες δίνουν καθημερινά στους δρόμους την μάχη για το ψωμί και την αξιοπρέπεια.
Πολύ μεγάλη είναι και η σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών
σε δήμους και περιφέρειες
Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια υπάρχει η ρεαλιστική δυνατότητα να...
γκρεμιστεί το σύστημα που έχει οδηγήσει τους δήμους και τις περιφέρειες στον εκφυλισμό και στη διαπλοκή με τα συμφέροντα των ελάχιστων, και των κυβερνήσεων που ξεπουλούν τον δημόσιο πλούτο.
Ιδιαίτερα στο νομό μας, τόσο στις εκλογές για την περιφέρεια, όσο και σε αυτές για τον δήμο Βόλου και τους άλλους δήμους, όλα δείχνουν πως θα οδηγηθούμε στην ανατροπή και στην ανάδειξη αρχών που θα συμπαρασταθούν στους αγώνες του λαού και θα σχεδιάσουν μια διαφορετική πορεία για την τοπική ανάπτυξη, την καταπολέμηση της ανεργίας, την προστασία του περιβάλλοντος, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη λαϊκή συμμετοχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στηρίζει με όσες δυνάμεις διαθέτει τα πλατιά αντιμνημονιακά και αντικαλλικρατικά ψηφοδέλτια, τα οποία τις επόμενες δύο Κυριακές θα σημειώσουν ιστορικές νίκες στους δήμους του Βόλου, της Σκοπέλου και του Νότιου Πηλίου.
Καλούμε το λαό να υπερψηφίσει μαζικά και να κινητοποιηθεί στο πλευρό των συνδυασμών “Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής & Αλληλεγγύης” με υποψήφιο δήμαρχο τον Μαργαρίτη Πατσιαντά, “Νότιο Πήλιο-Δήμος Ανατροπής και κοινωνικής αλληλεγγύης” με υποψήφια δήμαρχο την Κατερίνα Τσερκέζη, “Δημοκρατική - Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ν. Σκοπέλου”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Λεμονή .
Στους δήμους Αλμυρού, Σκιάθου και Ζαγοράς υποστηρίζουμε ανεξάρτητες δημοτικές παρατάξεις, οι οποίες συσπειρώνουν σε αγωνιστική κατεύθυνση σημαντικά τμήματα των τοπικών κοινωνιών (ανάμεσα στα οποία βρίσκονται πολλά μέλη και φίλοι του κόμματος μας), δεν υποστηρίζονται από τα κόμματα του μνημονίου και δίνουν την μάχη προβάλλοντας θέσεις που βρίσκονται κοντά στις αρχές και στο πολιτικό περιεχόμενο των αυτοδιοικητικών προτάσεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Η περιφέρεια Θεσσαλίας στα χέρια της Αριστεράς θα αποτελέσει ένα σπουδαίο όπλο στη διάθεση του λαού και της επερχόμενης κυβέρνησης της Αριστεράς για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας κοινωνίας στον αντίποδα των σημερινών επιλογών.
Είμαστε σίγουροι πως το ψηφοδέλτιο “Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία της Ευημερίας, της Αλληλεγγύης, της Οικολογίας” με υποψήφια περιφερειάρχη την Ηρώ Διώτη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας τον Γιώργο Σταμπουλή θα βάλουν τις βάσεις για την μεγάλη ανατροπή την Κυριακή 18 Μαΐου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί τους πολίτες
  • στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές που θα γίνει στην παραλία, στο ύψος της τράπεζας Ελλάδας, την Τρίτη 13 Μαΐου στις 8 μμ, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη
  • και στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού “Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής & Αλληλεγγύης” που θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 8 μμ, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, Ιωλκού 1, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Μαργαρίτη Πατσιαντά.

2 σχόλια:

  1. Θα παρακαλούσα την κ. Δημητρα Μανώλη να μας πει καταρχήν, πως έγινε ο διορισμός της και ποτε. Επισης ποσος ηταν ο μισθος της καθαριστριας στο υπουργείο οικονομικών πριν το 2009. Μαζι με τα επιδόματα. Όπως αυτο που βγήκε για τους τελωνειακους αλλα το έπαιρναν και οι καθαρίστριες.
    Να μας εξηγήσει, αν μπορει, γιατι το υπουργείο χρειαζεται 100 καθαρίστριες.
    Το 2005 100 καθαρίστριες προσελήφθησαν στο υπουργείο. Τότε τα καθαρά ηταν €1100. Αν προσθέσουμε επιδόματα και υπερωρίες και την αύξηση που έπαιρναν κάθε χρόνο, καταλαβαίνουμε εύκολα που ειχε φθάσει ο καθαρός. Συν την ασφαλεια.....
    Νομίζω πως πολλές καθαρίστριες του ιδιωτικού τομέα ήδη ζηλεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφέρομαι τωρα στο ΣΥΡΙΖΑ. Κεντρική θεση του κόμματος αυτού, ειναι πως στις δημοτικές εκλογες θα πρεπει να ψηφίσουμε, οχι με βάση τα τοπικά προβλήματα, αλλα για να...ρίξουμε την κυβέρνηση. Ας δουμε τι συμβαίνει πχ εδω, στον τόπο μας. Ένας άνθρωπος που ερχόταν στο νησι μονο για διακοπές, γνωρίζει ελάχιστους και ελάχιστα για την Σκοπελο, δεν έιχε ποτε καμμιά σχέση ούτε κανε σαν σύμβουλος με τα κοινά, στηρίζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Δημαρχος. Θέλει δηλαδή αυτο το κόμμα να μην σκεφτώ το καλό του τόπου μου(χωρις να σημαινει πως οι άλλοι υποψήφιοι νοιάζονται γι αυτο) και να τον ψηφίσω μονο και μονο για να στείλω μυνημα στην κυβέρνηση. Έτσι οραματίζονται την τοπική αυτοδιοίκηση; Με πολίτες που στις τοπικές θα ψηφίζουν με δημοψηφισματικη λογική; Τόσο ΠΑΣΟΚ πια; Ακόμα κι εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.