Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία παραχώρησης χώρου για την δημιουργία υδατοδρομίου Αλοννήσου

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η διαγωνιστική διαδικασία παραχώρησης χώρου για την δημιουργία υδατοδρομίου Αλοννήσου. Ανάδοχος επενδυτής αναδείχτηκε  η εταιρεία «Υδατοδρόμια Σποράδων ΙΚΕ» θυγατρική εταιρεία της Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε/ Hellenic Seaplanes S.A. μετά την επιτυχή αξιολόγηση της από την επιτροπή διαγωνισμού που συστήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Αλοννήσου. 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείο Αλοννήσου Μιχάλη Καλογιάννη, δήλωσε  «είμαστε συντεταγμένοι στην υποστήριξη αυτού του επενδυτικού έργου το οποίο θα συμβάλει  στην ανάπτυξη του νησιού, αναπτύσσοντας μια νέα συγκοινωνιακή δραστηριότητα με   δυνατότητα σύνδεσης σε νέους προορισμούς, αυξάνοντας τις επιλογές κατοίκων και επισκεπτών της Αλοννήσου. Είμαστε σίγουροι ότι με αυτή μας την ενέργεια θα δώσουμε ώθηση στο τουριστικό προϊόν του νησιού μας που θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.» Επιπλέον, υποστήριξε ότι τα υδροπλάνα θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στον τομέα της υγείας με τις αεροδιακομιδές των ασθενών αλλά και στον τουρισμό. Καταλήγοντας ο δήμαρχος είπε «η νησιωτική Ελλάδα δεν έχει παρά να υποστηρίξει και να προωθήσει τα υδροπλάνα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ανάπτυξη και οικονομία να ανθίσουν στον τόπο μας

Η Hellenic Seaplanes, επισήμανε o Διευθυντής Ανάπτυξης της...
εταιρείας κ. Ευάγγελος Ζαγοράκης, έκανε ακόμη ένα βήμα προς την ανάπτυξη ενός βιώσιμου δικτύου υδατοδρομίων με προορισμούς και  τουριστικές διαδρομές στην περιοχή των Σποράδων. Μετά τον Βόλο και την Σκύρο μπαίνει και η Αλόννησος  στην διαδικασία για αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων  ώστε να αναπτυχθεί ένα βιώσιμο δίκτυο.
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, εκπρόσωποι του δήμου και της αναδόχου εταιρείας επισκέφτηκαν το σημείο που θα αναπτυχθεί το υδατοδρόμιο.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ στη Σκιάθο δυστυχώς δεν. Πρέπει να κάνουμε χώρο να αράζει όποτε θέλει η αξιότιμος κυρία εφοπλίστρα Λάτση μετά της εκλεκτής παρέας της. Άσε που άμα έρθει κι ο Πάρις θέλει κι αυτός κάπου να βρει ν' αράξει το παιδί. Με τα υδροπλάνα του λαού θα ασχολούμαστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.