Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Κ-1 GYM

Βασιλείου, Χαχαμίδης, Σώζος
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το Κ-1 GYM. Το Σάββατο που μας πέρασε στην επαγγελματική διοργάνωση THROWDOWN III, όπου συμμετείχαν κορυφαίοι Ελληνες αθλητές κόντρα σε αθλητές της Βουλγαρίας, της Ισπανίας και της Αλβανίας και όλα αυτά μέσα στο εντυπωσιακότατο, ομολογουμένως, εξάγωνο ρινγκ, η ομάδα του Κ-1 GYM κατέβασε τον αθλητή της Λευτέρη Χαχαμίδη (παγκόσμιο πρωταθλητή Μάι Τάι - κικμπόξινγκ και πυγμαχίας ) στο καινούργιο για αυτόν στιλ του ΜΜΑ (Μεικτές Πολεμικές Τέχνες). Στην γωνία του Λευτέρη Χαχαμίδη ήταν ο Παναγιώτης Σώζος (Ιδρυτής και Δάσκαλος του Κ-1 GYM) και ο δάσκαλος του  Κ-1 GYM  στην Σκόπελο Μάνος Βασιλείου.

Ο Χαχαμίδης αντιμετώπισε τον Αλβανό μαχητή J. Lugaj, τον οποίο νίκησε με τρομερό νοκ άουτ στο 6 δευτερόλεπτο του αγώνα κάνοντας ρεκόρ χρόνου νίκης σε αγώνες ΜΜΑ.

Μια πολύ δυνατή εμφάνιση του Κ-1 GYM σε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επαγγελματικές διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.