Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του κ. Ν. Βαφίνη

Ομόφωνα δεκτό έγινε το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. Σκοπέλου με θέμα την υποβληθείσα επιστολή παραίτησης του Αντιπροέδρου του Ν. Βαφίνη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης διάβασε στα μέλη την επιστολή, η οποία μεταξύ άλλων έγραφε ότι «…σαν ένας υγιής άνθρωπος και σκεπτόμενος λογικά, βλέπω πως αφού δεν μπορούμε να λύσουμε τέτοια μικρά θέματα, πως αργότερα θα μπορέσουμε να διευθετήσουμε και μεγαλύτερης σημασίας προβλήματα…».

Ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης πρότεινε στα μέλη να γίνει δεκτή η παραίτηση και αυτά την έκαναν ομόφωνα αποδεκτή.

Ρωτώντας τον κ. Χρήστο Βασιλούδη ποιος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος μας παρέπεμψε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου εκεί θα προταθεί και θα εγκριθεί ο αντικαταστάτης του κ. Βαφίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.