Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Με 109 μηχανήματα επιχειρεί για την αντιμετώπιση του χιονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραμένουν σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών στον παγετό

Στη μάχη του χιονιά με 109 οχήματα, δύο εκ των οποίων
στη Γλώσσα Σκοπέλου (φωτό) και στη Σκιάθο
Με 109 μηχανήματα επιχειρεί από το βράδυ της Δευτέρας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη «μάχη» με τον χιονιά. Οι υπηρεσίες της αιρετής Περιφέρειας βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από χθες, φέρνει χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, παγετό και ισχυρούς ανέμους. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αντιπεριφερειάρχες και τους υπευθύνους Πολιτικής Προστασίας των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, συντονίζοντας την αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών.

Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιανουαρίου 2015. Για το λόγο αυτό το προσωπικό και τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται στα κρίσιμα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου για να διατηρήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο όπου αυτό απαιτηθεί.

Λόγω των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών τη νύχτα και κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, επισημαίνεται ότι η προσοχή των οδηγών πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένη για φαινόμενα παγετού, ενώ επιβάλλεται να υπάρχουν αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλα τα οχήματα για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.