Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη μαθητών Λυκείου στον Δήμαρχο Αλοννήσου

Τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο οι μαθητές της Α’ τάξης του Λυκείου Αλοννήσου και η καθηγήτρια τους Κική Αναγνώστου, πραγματοποιώντας διδακτική επίσκεψη στα πλαίσια του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας.

Οι μαθητές, οι οποίοι έχουν επιλέξει θέμα σχετικό με το νησί, το περιβάλλον και τη ζωή σε αυτό, ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο για την μέχρι τώρα πορεία της ανακύκλωσης στο νησί και για τα αποτελέσματα της στο περιβάλλον. Κατόπιν του έθεσαν ερωτήματα πέρα από την ανακύκλωση και για άλλα θέματα που τους αφορούν άμεσα, όπως η πορεία και η εξέλιξη των έργων των αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού γηπέδου μπάσκετ και...
του γηπέδου ποδοσφαίρου, αλλά και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως το αλιευτικό καταφύγιο και το νέο λιμάνι.

Ο Δήμαρχος απάντησε πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις  των μαθητών, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη, καθώς τους λύθηκαν πολλές απορίες σχετικά με τα παραπάνω θέματα.
Η επίσκεψη έκλεισε  με τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών και την ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.