Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Σκόπελος / Διαχειριστικός έλεγχος στη ΔΕΥΑ

Μετά από πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

Ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"
Μανώλης Ραμάντάνης και η εκπρόσωπος
της παράταξης στη ΔΕΥΑΣ
Νίκη Σκλάβου
Πρόταση να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στη ΔΕΥΑΣ, την οποία έκαναν δεκτή οι παρατάξεις που ήταν παρούσες, έθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Μανώλης Ραμαντάνης.

Ο κ. Ραμαντάνης, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι δεν ζητάει λογιστικό / οικονομικό έλεγχο, αλλά διαχειριστικό είπε:

«Επειδή η κατάσταση που επικρατεί στη ΔΕΥΑ, αποτελεί πρόβλημα και επειδή, όπως φάνηκε και από τον Ισολογισμό του 2013 ο τρόπος λειτουργίας της επηρεάζει το Δήμο, δηλαδή όλους εμάς, ζητάμε να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα, για να δούμε αν μπορεί να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα…

Ζητάμε διαχειριστικό έλεγχο, για να βγουν όλα στην επιφάνεια, να...μάθουμε ποια είναι η κατάσταση της επιχείρησης προκείμενου να μπουν στη θέση τους οι διάφοροι ψίθυροι. Δεν μιλώ για λογιστικό / οικονομικό έλεγχο, αλλά διαχειριστικό, για να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα που όλοι έχουμε ακούσει…»

Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Σκοπέλου είπε:
«δεν έχω καμία αντίρρηση να γίνει αυτός ο έλεγχος… Θα το βάλουμε σε τακτικό συμβούλιο και θα συζητηθούν όλα…»

Ο κ. Άγγελος Ξηντάρης ζήτησε μαζί με τον διαχειριστικό έλεγχο να γίνει και άνοιγμα του φακέλου δημοπράτησης των βιολογικών Σκοπέλου και Έλιους… γιατί, όπως είπε «δεν μπορεί ένα καινούργιο έργο να παρουσιάζει κάθε τρεις και λίγο προβλήματα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.