Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου...

...και ένα μυρωδάτο και γευστικότατο εργαστήρι  Σοκολάτας 

Ένα εργαστήρι σοκολάτας στήθηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου από τον δραστήριο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, σε συνεργασία με τις νηπιαγωγούς, σε συνέχεια των εργαστηρίων εικαστικών, πλαστικής και κατασκευών που λειτούργησαν από τις αρχές Δεκέμβρη στο σχολείο με τη συμμετοχή γονέων, στα πλαίσια των δράσεων του σχολείου για τα Χριστούγεννα.

Στα εργαστήρια κατασκευάστηκαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, ημερολόγια, στολίδια από ζυμάρι, με κορύφωση το εργαστήρι σοκολάτας, όπου τα παιδιά διακόσμησαν με σοκολάτα το δικό τους πιάτο και γεύτηκαν λουκουμάδες, μπισκότα και κέικ τα οποία στόλιζαν τα ίδια με σοκολάτα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά παρουσίασαν και πρόσφεραν ως δώρα τις δημιουργίες τους κάνοντας το καθένα τη δική τους ευχή για  τα Χριστούγεννα. Στο τέλος της όμορφης γιορτής το εργαστήρι ς κέρασε ζεστό ρόφημα σοκολάτας,το οποίο απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Αξιέπαινη και η πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων, που σκέφθηκε να προμηθευθεί από το "Χαμόγελο του Παιδιού" τα δώρα - εκπλήξεις που μοιράστηκαν στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη…


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.