Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τιμητική διάκριση στον Γεώργιο Σούρλα

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Για την απονομή  του Σταυρού Τιμής και Αξίας Α’ Τάξεως για «τις όλως διακεκριμένες Υπηρεσίες του στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Πατρίδα»,  από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο, πριν αναλάβει τα καθήκοντα Επιτρόπου, παρουσία της Στρατιωτικής Ηγεσίας,  ο Γ. Σούρλας, δήλωσε: 
«Η τιμητική διάκριση όταν προέρχεται από την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκτά ιδιαίτερη και ξεχωριστή σημασία.

Όταν προέρχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, που εγγυώνται την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία, που λάμπρυναν την Ιστορία μας, που δόξασαν την Πατρίδα  και προκάλεσαν τον παγκόσμιο θαυμασμό.

Η τιμητική διάκριση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όταν απονέμεται από τον Δημήτριο Αβραμόπουλο, που κατά τη διάρκεια της θητείας του, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έβαλε τη σφραγίδα της Διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης, τα μεγάλα ζητούμενα της εποχής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.