Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ενίσχυση της τοπικής αγοράς μέσω της "ανακύκλωσης χρήματος"

Για την ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής αγοράς μέσω της  "ανακύκλωσης χρήματος"   και τη στήριξη των καταστημάτων και των επαγγελματιών της Σκιάθου κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Πασχάλης σε κείμενό του το οποίο έχει ως εξής:
Για την επιβίωση και την ανάπτυξή μας, πρέπει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα καλοκαιρινά μας έσοδα, να μένουν μέσα στην Σκιάθο.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να στηρίζουμε τα τοπικά μας καταστήματα, συνεργεία, εργαστήρια και τους νέους μας επιστήμονες. 
Σαν δημότες αλλά και πρώτιστος ως Δήμος, να αναζητούμε μέσα από τους διαγωνισμούς μας, προσφορές από την τοπική μας αγορά, και λαμβάνοντας υπόψη, αφενός μεν την οικονομία του Δήμου μας και αφετέρου δε, την ποιότητα του προϊόντος ή των υπηρεσιών που χρειαζόμαστε, να κάνουμε την σωστή επιλογή.

Δημ. Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Πασχάλης Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.