Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Βόρειες Σποράδες - Άγιος Κωνσταντίνος με το SPEED CAT 1

Από τις 15 Μαΐου το SPEED CAT 1 ξεκινά τη δραστηριότητα του στα νερά των Σποράδων και συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με την Αθήνα μέσω Αγίου Κωσταντίνου με πρωινά δρομολόγια από Αθήνα και μεσημεριανό προς την Αθήνα. 

Με ταχύτητα και φιλικό περιβάλλον έρχεται προς εξυπηρέτηση των νησιών και των επισκεπτών τους και η εταιρία ελπίζει στην στήριξη των νησιωτών «στη νέα τροπή της ακτοπλοίας», όπως την χαρακτηρίζει δηλώνοντας ότι «θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε τους ταξιδιώτες μας στο πλοίο και να προσφέρουμε υπηρεσίες ανάλογες των αναγκών».

Γενικές πληροφορίες και δρομολόγια Madro Travel (τηλ. 2424022300):


Ακυρώσεις και μη πραγματοποιημένα δρομολόγια

Τα εκδοθέντα εισιτήρια ακυρώνονται σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους:

Έως 14 ημέρες πριν τον απόπλου:  100% επιστροφή ναύλου

Έως 7 ημέρες πριν τον απόπλου: 75% επιστροφή ναύλου

Έως 12 ώρες πριν τον απόπλου: 50% επιστροφή ναύλου

1. Για ακυρώσεις που γίνονται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 ωρών προ του απόπλου δεν επιστρέφεται ο ναύλος.

2. Για την ακύρωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση των εισιτηρίων στον πράκτορα που αυτά εκδόθηκαν (μόνος εξουσιοδοτημένος για ακυρώσεις).

3. Δεν επιτρέπονται ακυρώσεις εισιτηρίων μέσω τηλεφώνου, φαξ, email.

4. Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open) τουλάχιστον 24 ώρες προ του απόπλου. Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας μπορούν να αντικατασταθούν με εισιτήρια άλλης ημερομηνίας σε δρομολόγιο οποιασδήποτε διαδρομής μας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα (ισχύουν για ένα έτος και δεν ακυρώνονται, τυχόν διαφορά ναύλου δεν επιστρέφεται). Για την μετατροπή σε εισιτήριο ανοικτής ημερομηνίας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου στον εκδότη του, σε οποιοδήποτε κεντρικό πρακτορείο μας ή στην εταιρεία.

5. Σε περίπτωση ανεκτέλεστου δρομολογίου  για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ.απαγόρευση απόπλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών) η εταιρεία επιστρέφει ολόκληρη την αξία του εισιτηρίου και μόνο αυτή.

Σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 98/41/ΕΚ είναι υποχρεωτική για λόγους ασφαλείας, η ονομαστική καταγραφή των επιβαινόντων σε κάθε δρομολόγιο. Τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά και αναγράφουν οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του επιβάτη, το φύλο, άνδρας, γυναίκα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Απώλεια εισιτηρίου

Τυχόν απώλειες προσωπικών αντικειμένωνΗ εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την διατήρηση των προσωπικών σας αντικειμένων εκτός του πλοίου ή στο χώρο φύλαξης αποσκευών.

Οδηγίες για επιβάτες με κατοικίδια ζώα

Η παραμονή κατοικίδιων ζώων στους κλειστούς χώρους του πλοίου απαγορεύεται. Υπάρχουν ειδικά διαμερίσματα ζώων (kennels) στον εξωτερικό χώρο του πλοίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.