Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Εξετάσεις ζωνών Kickboxing για το Κ-1 GYM Σκοπέλου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στο προπονητήριο της σχολής Κ-1 GYM στη Σκόπελο οι κατατακτήριες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για το άθλημα του Kickboxing. Συνολικά δόθηκαν 24 ζώνες - πτυχία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickbox, με εξεταστή τον κ. Σώζο Παναγιώτη απο το Κ-1 GYM στην Αθήνα και τον εκπαιδευτή της σχολής στην Σκόπελο κ. Μάνο Βασιλείου.

Οι αθλητές του Κ-1 GYM στην Σκόπελο, έδειξαν υψηλή τεχνική κατάρτιση και γνώση της ύλης, προκαλώντας τόσο τα ευμενή σχόλια του εξεταστή, όσο και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων συγγενών των αθλητών.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του κ. Σώζου τόσο ως προς τα παιδιά αλλά κυρίως προς τους γονείς, τους οποίους ενημέρωσε για την μεγάλη σημασία που έχουν οι κατατακτήριες εξετάσεις ζωνών στις πολεμικές τέχνες, την διαδικασία μοριοδότησης για τα πανεπιστήμια, αθλητών αναγνωρισμένων από την ΓΓΑ σχολών που λαμβάνουν μέρος στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και γενικότερα θέματα διατροφής και κοινωνικής συμπεριφοράς των μικρών αθλητών.

Τέλος στην ομιλία του ο εκπαιδευτής στην Σκόπελο κ. Βασιλείου ευχαρίστησε τα παιδιά για την πολύ καλή εικόνα που έδειξαν, τους γονείς για την στήριξη τους όλη την χρονιά και ειδικά αυτούς που φέρνουν τα παιδιά τους από την Γλώσσα και δεσμεύτηκε να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με την στήριξη της κεντρικής σχολής Κ-1 GYM στην Αθήνα, να ενεργοποιήσουν από την νέα σeζόν τμήμα και στη Γλώσσα Σκοπέλου προκειμένου και τα εκεί παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στον αθλητισμό και στις μαχητικές πολεμικές τέχνες.