Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σκόπελος // Η συλλογή πλαστικών πωμάτων αποδίδει καρπούς

Η συλλογή πλαστικών πωμάτων στη Σκόπελο από πολίτες και επαγγελματίες θεωρείται πλέον δεδομένη και αποδίδει καρπούς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τελευταίο επίτευγμα η συμμετοχή του Δήμου στη συλλογή πλαστικών πωμάτων με τα οποία αποκτήθηκαν δύο αναπηρικά αμαξίδια για μαθητές του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου.

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης δηλώνει υπερήφανος, αφού όπως μας είπε «με τέτοιες δράσεις, στις οποίες συμμετείχαν πολλοί Σκοπελίτες, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του νησιού η Σκόπελος "ταξιδεύει" παντού, στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας, αλλά και ευαισθησίας προς το περιβάλλον. Το "ευχαριστήριο» του ΕΕΕΕΚ Βόλου που έφθασε στο Δήμο και κρατώ στα χέρια μου ανήκει σε όλους τους Σκοπέλίτες…»

Η συλλογή συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.