Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Σκόπελος // Γιορτή λήξης Κατηχητικών Παναγίας Φανερωμένης

Ένα όμορφο δειλινό με το χτύπημα της καμπάνας η κατηχητική ομάδα της Παναγίας Φανερωμένης μόλις έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με το θεατρικό έργο, ύμνους, ποιήματα και τραγούδια, αγγίζοντας το Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους, αγγίζοντας την καρδιά μας.

Παρούσες και παρόντες ευχήθηκαν, η αποψινή βραδιά να ενδυναμώσει την πίστη και την αγάπη στις ψυχές εκείνων που ανέλαβαν να υπηρετήσουν το έργο της εκκλησίας.
Θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές, στον πατέρα Ευάγγελο Κεχριώτη, εφημέριο της Παναγίας Φανερωμένης, στην πρεσβυτέρα Χαρά, στις κατηχήτριες Ειρήνη Λιθαδιώτου και Φιλίτσα Χαραλάμπους, στον κ. Βασίλη Δερβένη υπεύθυνο του αγιογραφικού εργαστηρίου Σκοπέλου, στα παιδιά και στο κοινό που συνέβαλλε με τις προσευχές του.

Η χαρά μας και η συγκίνησή μας έγινε μεγαλύτερη όταν στο κοινό είδαμε την πρεσβυτέρα Αλεξάνδρα, μετα του πατρός Χρήστου Λιθαδιώτη, από την διπλανή...
ενορία της Παναγίας Παπαμελετίου, ο οποίος έκλεισε με υπέροχα λόγια την εκδήλωση.
Πάντα άξιο το Πνευματικό Κέντρο Σκοπέλου.

Με εκτίμηση και ενθουσιασμό
Ανθή Βαλσαμάκη, αγιογράφος Μουσείου Μπενάκη
Νικολέτα Μπουντούρη, καθηγήτρια πληροφορικής - 1ο Δημοτικό Σκιάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.