Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Για το 3ο Φεστιβάλ Σκοπέλου και τα άδεια καθίσματα

Η κα Νανά Ισμυρίδου γράφει στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» για το 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου, τα άδεια καθίσματα και την μη παρουσία της δημοτικής αρχής. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:
«Για τρίτη χρονιά παρακολούθησα χθες τους καλλιτέχνες, που εθελοντικά τραγούδησαν και έπαιξαν με τις κιθάρες και το πιάνο συνθέσεις, στις οποίες έχουν βραβευτεί και πραγματικά πέρασα μια πολύ ωραία βραδιά.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μικρή και ίσως να οφείλεται στην πολύ κρύα βραδιά, αλλά η παντελής έλλειψη της Δημοτικής αρχής ήταν κυριολεκτικά απαράδεκτη!

Λυπάμαι πραγματικά, γιατί πάντα σε αυτό το τόσο μικρό νησί, αλλά και τόσο όμορφο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο, να μην υποστηρίζονται αυτές οι πρωτοβουλίες, λόγω -φοβάμαι- κομματικών διαφωνιών των δημοτικών συμβούλων. 

Θα βάλουμε κάποτε μυαλό να υποστηρίζουμε την εθελοντική προσφορά και να αφήνουμε πίσω τις μικροδιαφωνίες μας; 

Εδώ αφήσαμε ανεκμετάλλευτο το παγκόσμιο ενδιαφέρον για το νησί μας, μετά την ταινία Mama mia! 

Πραγματικά κρίμα!

Νανά Ισμυρίδου»

Και ένα σχόλιο δικό μας:

Αγαπητή κα Νανά

Έχουμε τη γνώμη ότι δεν ευθύνεται η "κρύα" βραδιά του Ιουνίου για τα άδεια καθίσματα. Σε αυτή και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ισχύει το πάρε - δώσε. Όχι φυσικά το οικονομικό... Πρώτα καταθέτεις "ψυχή και καρδιά" και μετά πας για ανάληψη αναγνώρισης, δικαίωσης, υποστήριξης...

Και δύο απορίες:

• Ποιοι είναι οι διοργανωτές του Φεστιβάλ; Πού είναι τα δελτία Τύπου στα ΜΜΕ, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι, πού και πότε; Εδώ ένας γάμος γίνεται στο νησί και μοιράζονται 1500 προσκλητήρια.

• Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης οργάνωσαν το Φεστιβάλ και υπάρχουν κομματικές(!) διαφωνίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.