Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Σκόπελος / Κατάληψη του δημαρχείου

Σε κατάληψη του κτιρίου του δημαρχείου Σκοπέλου, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα που επιφέρει το 3ο μνημόνιο, προχωρούν σήμερα οι δημοτικοί υπάλληλοι.
 

Η κατάληψη θα είναι συμβολική και θα διαρκέσει από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ.
Προχωρούν σε ένα τεράστιο προμελετημένο έγκλημα. Διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση, μετατρέπουν την Ασφάλιση σε προνόμιο λίγων, όσων έχουν να...
πληρώσουν το πανάκριβο εμπόρευμα. Πετσοκόβουν πάλι τις συντάξεις, τις μετατρέπουν σε συντάξεις πείνας, αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης στα 67. Καταργούν τα Βαρέα και Ανθυγιεινά προσθέτοντας μέχρι και 9 χρόνια εργασίας στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, αλλά και στα υπόλοιπα τεχνικά συνεργεία.

Χτυπάνε αλύπητα όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας για να μπορέσουν να δημιουργήσουν τους όρους για να ανακάμψουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Τα μέτρα αφορούν όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα των δήμων που εργαζόμαστε. Καταργούν την Κοινωνική Ασφάλιση, απαλλάσσουν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους από τα ανταποδοτικά τέλη, μειώνουν τη χρηματοδότηση στους δήμους. 

Τους επιστρέφουμε τα μέτρα ως απαράδεκτα.! Δεν έχουν τη συναίνεσή μας στο σφαγιασμό μας! Δεν συμβιβαζόμαστε με τη χαμοζωή που μας ετοιμάζουν! Δεν θα γίνουμε δούλοι τον 21ο αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.