Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σκόπελος / Αγάπη και Στήριξη ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τις ομάδες μας

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο. Σκοπέλου για την περίοδο 2015 - 2016, τα οποία κοστίζουν 20€ και θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου και βόλεϊ. Τα διαρκείας, τα οποία εκδόθηκαν για την ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. και την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο και στο Κλειστό Γυμναστήριο, κατά την διάρκεια των αγώνων (κλικ).

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των εισιτηρίων ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Βασίλης Ρόδιος είπε στις «Βόρειες Σποράδες»:

«Άλλη μια αγωνιστική περίοδο ξεκινά για τα τμήματα ποδοσφαίρου και βόλεϊ. Ο Α.Ο. Σκοπέλου πιστός, στο καθήκον του, είναι πανέτοιμος να ξανασηκώσει το βάρος του αθλητισμού στο νησί μας. Αυτή η χρονιά είναι διαφορετική απ’ τις άλλες. Η παρατεταμένη κρίση, η ανύπαρκτη βοήθεια των υπεύθυνων κρατικών φορέων και η...
καταστροφική θεομηνία δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον Όμιλό μας. Παρ’ όλα αυτά ο Αθλητισμός του νησιού και οι πάνω από 200 αθλητές δεν μπορούν να αφεθούν στην μοίρα τους. Ο κύριος υποστηρικτής μας -ο κάτοικος του νησιού- αποδεικνύει ότι παρά τις δυσκολίες είναι συνεχώς δίπλα μας.

Καλούμε τον κόσμο μας να συμπαρασταθεί κι αυτή την χρονιά στις προσπάθειες μας, αρχής γενομένης απο τους αγώνες της Κυριακής.

Ευχαριστώ τον κόσμο του νησιού για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας με υγεία πάνω απ’ όλα για τους αθλητές μας και πολλές νίκες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.