Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Άμεση ανακούφιση των πληγέντων της Σκοπέλου με σφραγίδα Πρωθυπουργού

Κεφαλωνίτη Ελένη
Πρόεδρος Δ.Κ. Σκοπέλου
Ένα χρόνο πριν, στις 30.10.2014, είκοσι ένας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση τους προς τους τότε υπουργούς: Εσωτερικών, Οικονομικών, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας, ΖΗΤΟΥΣΑΝ:

Άμεσες ενέργειες προκειμένου να αποζημιωθούν άμεσα πλήρως και χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια όλοι οι πληγέντες από τις πλημμύρες στην Αττική καθώς και

τη διάθεση των απαραίτητων κονδυλίων στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Αττικής προκειμένου να εκπονηθούν άμεσα μελέτες και να κατασκευαστούν τα αναγκαία και αποτελεσματικά αντιπλημμυρικά έργα που θα προστατεύσουν και θα θωρακίσουν την Αττική και ειδικότερα τις περιοχές εκείνες που είναι οι "συνήθεις τόποι" καταστροφής από τις πλημμύρες.

Ανάμεσα στους ερωτώντες βουλευτές:

Λαφαζάνης Παναγιώτης, Δραγασάκης Γιάννης, Στρατούλης Δημήτρης, Αλεξόπουλος Απόστολος, Καφαντάρη Χαρά, Αθανασίου Νάσος, Αυλωνίτου Ελένη, Βαλαβάνη Νάντια, Βαμβακά Τζένη, Βούτσης Νίκος, Δρίτσας Θοδωρής, Κατριβάνου Βασιλική, Κούβελα Φωτεινή, Κουρουμπλής Παναγιώτης, Κωνσταντοπούλου Ζωή, Μητρόπουλος Αλέξης, Μπόλαρη Μαρία, Παναγούλης Στάθης, Πάντζας Γιώργος, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Χατζησοφιά Άννα. 

Σήμερα ένα χρόνο μετά στη Σκόπελο η πρώτη...
επίσημη γραπτή ανακοίνωση του κράτους που ήρθε από το Υπουργείο  Οικονομικών είναι η Παράταση ως τα τέλη του έτους και δη ως τις 31.12.2015 σε συγκεκριμένους δήμους που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του προηγούμενου διαστήματος για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών, τελών.

Ευχαριστούμε την αριστερή κυβέρνηση Σύριζα για την άμεσα πλήρως και χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια αποζημίωση των πληγέντων της Σκοπέλου με αυτό τον τρόπο!

Είναι σε όλους μας πλέον φανερό ότι οι Υποδομές και οι Παροχές του Αριστερού Κράτους ανταποκρίνονται και με το παραπάνω στις λογικότατες εισφορές και στους κατανοητούς φόρους που πληρώνουν οι ταλαίπωροι Σκοπελίτες...

Εξαίρεση αποτελεί η ομολογουμένως άμεση πλήρης και χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια βοήθεια  που είχε το νησί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από εντολή του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.  Ο Στρατός Ξηράς διέθεσε από 24 Σεπτεμβρίου 2015, προσωπικό και μέσα (2 Ισοπεδωτικές Γαιών, 2 Φορτωτές – Εκσκαφείς Τάφρου, 3 Ανατρεπόμενα Οχήματα, 1 Όχημα Γενικής Χρήσεως με Υδροφόρο) του 730 Τάγματος Μηχανικού και του 32 Λόχου Μηχανικού. 

Φαίνεται ότι όλα τα κόμματα όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση εφαρμόζουν Αριστερή πολιτική και όταν έρθουν στην κυβέρνηση ακολουθούν Φιλελεύθερη Νεοταξική Πολιτική με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του λαού. 

Πρώτη φορά Αριστερά… τι να πω;

Κεφαλωνίτη Ελένη
Πρόεδρος Δ. Κ. Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.