Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Καρκίνος Μαστού / Μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί, αρκεί να διαγνωστεί νωρίς

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ "ΙΑΣΩ" ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το πιο ισχυρό «όπλο» για την έγκαιρη
διάγνωση είναι η ενημέρωση
Ο καρκίνος του μαστού, παρά τη μεγάλη συχνότητά του, μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί, αρκεί να διαγνωστεί νωρίς. Δυστυχώς κάθε χρόνο στη χώρα μας, εντοπίζεται σε περίπου 4.500 γυναίκες. Σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, το πιο ισχυρό «όπλο» για την έγκαιρη διάγνωση είναι η ενημέρωση.  Είναι αναγκαία λοιπόν η  αφύπνιση και η ενημέρωση όλων των γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διοργανώνει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.00, ενημερωτική ομιλία με θέμα  «Παθήσεις του Μαστού - Πρώιμη Διάγνωση και Αντιμετώπιση».

Ομιλητές της εκδήλωσης:

Δρ. Αθανασίου Ευάγγελος, Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Ειδικός σε θέματα μαστού, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Μπάτσικας Γεώργιος, Ακτινοδιαγνώστης, Επιστημονικά Υπεύθυνος Τμήματος Ιατρικών Απεικονίσεων ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Θα προλογίσει ο κ. Καργιώτης Αθανάσιος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος Μαιευτικού Τμήματος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.