Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκοπέλου

Ο π. Χρήστος Λιθαδιώτης με την ευκαιρία της έναρξης των κατηχητικών σχολείων Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκοπέλου μας έστειλε το παρακάτω κάλεσμα:

«Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί, Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες χαίρετε!

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι ξεκινούν και φέτος τα κατηχητικά μας σχολεία. Θα λειτουργήσουν συν Θεώ δύο τμήματα. Ένα για τα παιδιά του Δημοτικού κάθε Κυριακή 11:00-12:30, με αθλοπαιδιές, χειροτεχνίες, επιτραπέζια, κατήχηση, μουσική και ένα για τα παιδιά του Γυμνασίου κάθε Κυριακή 12:30- 13:30 με μουσική και κατήχηση.                                            
Πιστεύουμε ότι τα παιδιά στον Ιερό χώρο της Εκκλησίας κερδίζουν σε πίστη, γνώση, φώτιση, δύναμη, αισιοδοξία, ειρήνη, μαχητικότητα, θέληση για ζωή. Ενώ μέσα από την ευλογημένη επικοινωνία τους με το Θεό και τα εν Χριστώ αδέρφια τους, βοηθούνται ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες στην ολοένα και περισσότερο δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.

 Την Κυριακή 23/10/2016 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ο Αγιασμός 

Θα σας περιμένουμε όλους!                                                                                                              
Ο κατηχητής
π. Χρήστος Λιθαδιωτής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.