Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Camphill Skopelos / Ταξίδι στο όνειρο..!

Εμπνευσμένη από το ενδιαφέρον για την κόρη της, καθώς και από τη διεθνή κίνηση των Camphill, η Μάχη Παπαδαυίδ, μητέρα της Κέρυς και μια ομάδα φίλων οργανώνονται ώστε να χτίσουν το πρώτο Camphill στην Ελλάδα, στη Σκόπελο.
Η εικαστικός Nerida de Jong (κλικ) δώρισε ένα από τα έργα της,
αξίας 2000€ για τους σκοπoύς του Camphill Σκοπέλου
Η Μάχη Παπαδαυίδ, την οποία συναντήσαμε πριν λίγες ημέρες μας είπε:

«Τους προβληματισμούς μου τους συζητούσα με φίλους, αλλά και με τουρίστες του νησιού μου έμεναν στο ξενοδοχείο μας. Μια μέρα μια κυρία από την Αγγλία, η Τζόαν, μου έθεσε την ίδεα να δημιουργήσουμε έμα Camphill στο νησί. Αυτό ήταν…

Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα οίκημα και μια αγροτική έκταση σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία στον Αλικιά. Η ιδέα για την υλοποίηση ήταν στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ήρθαμε σε επαφή με γονείς που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με μας και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε τα σχέδιά μας…

Γνωρίζουμε ότι είναι είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον όμορφο ταξίδι μας… Αυτό είναι το όνειρό μας και θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε!

Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε να παραλάβουμε μια οικονομοτεχνική μελέτη, την οποία θεωρούμε ως αρχή αυτού του τόσου σημαντικού έργου, με την οποία θα γνωρίζουμε το κόστος του όλου εγχειρήματος. Με τη μελέτη στα χέρια θα αρχίσουμε να “κτυπάμε πόρτες” σε Ελλάδα και Ευρώπη για να δούμε ποιος και πόσο μπορούν να μας χρηματοδοτήσουν.

Οι δυσκολίες που συναντάμε είναι πολλές, αλλά μια “μαγιά” υπάρχει… Υπάρχει το οικόπεδο και το κτίριο που είναι μέσα, πείσμα και πάθος για να φθάσουμε στο τέλος. Μαζί μας έχουμε και πολλούς φίλους που συνδράμουν από το υστέρημά τους την προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά…»
______
Στείλτε email στη διεύθυνση:
camphillskopelos@gmail.com

Μπορείτε να συνεισφέρετε μέσω paypal ή απευθείας μέσω τραπεζικού λογαρισμού:
Camphill Skopelou
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR1201104710000047100105106
BIC/SWIFT: ETHNGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.