Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Αλόννησος / Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Με τιμή και λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στην Αλόννησο η Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής και τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων του εφημερίου του Ιερού Ναού και φιλοξενούμενου ιερέως, στην οποία παρέστησαν ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσουκανάς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, όλοι οι μαθητές των σχολείων και το τμήμα προσκόπων Αλοννήσου. 

Κατόπιν τελέστηκε η ευχαριστήριος Δοξολογία επί των νικητηρίων μετά το πέρας της οποίας όλοι κατευθύνθηκαν στο Ηρώο. Εκεί τελέστηκε επιμνημόσυνος δέησις υπέρ των πεσόντων Αλοννησιωτών στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και αφού εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας από εκπαιδευτικό του Γυμνασίου - Λυκείου Αλοννήσου ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου, τα σχολεία, τους συλλόγους και το προσκοπικό τμήμα Αλοννήσου. 
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε μαθητική παρέλαση στην οποία συμμετείχαν το νηπιαγωγείο, τα σχολεία και το προσκοπικό τμήμα Αλοννήσου. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση του Δήμου Αλοννήσου προς τους δημότες στη Λέσχη Φιλίας ηλικιωμένων. Ευχάριστη και προσδίδουσα κύρος στην παρέλαση ήταν και η παρουσία της μπάντας των προσκόπων Αλοννήσου υπό τους ρυθμούς της οποίας πραγματοποιήθηκε και η παρέλαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.