Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Α.Ο. Σκοπέλου / Ακόμα μηΔΕΝ..!

ΔΕΝ έχει βρει ακόμα ρυθμό και ΔΕΝ έχει πάρει βαθμό σε τρία συνεχόμενα παιχνίδα ο Α.Ο. Σκοπέλου, μένοντας μέχρι στιγμής στο μηΔΕΝ. Προπονητής και παίκτες ΔΕΝ έχουν ακόμα καλά καλά γνωριστεί και ουσιαστικά η προετοιμασία τώρα θα αρχίσει, αφού οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Σκοπέλου είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου…

Το υπέροχο γκολ του Έλσον στο 9’ έδωσε υποσχέσεις για κάτι θετικό, στο 20’ η Αγία Παρασκευή ισοφάρισε με πέναλτι και στο 32’ ο Αντώνης Ταφίλης έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη φάνηκαν κουρασμένοι, πάγκος δεν υπήρχε για να δώσει λύσεις και να κρατηθεί το πολύτιμο προβάδισμα και οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας 2 ακόμη τέρματα έφυγαν από τη Σκόπελο με το πρώτο τους τρίποντο.

Τι μέλλει γενέσθαι…

Ο προπονητής είναι έμπειρος και με “περγαμηνές”, το φετινό ρόστερ είναι από τα καλύτερα, ενώ αναμένονται και άλλοι παίκτες για να αρχίσουν προετοιμασία και να ενσωματωθούν στην ομάδα… Ο χρόνος θα δείξει…

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.