Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

"Αντιπλημμυρικό" στη μέση του δημόσιου δρόμου!

Το "αντιπλημμυρικό" διώχνει τα νερά από
την μία ιδιοκτησία και τα οδηγεί στου γείτονα!
Ως γνωστόν αντιπλημμυρικά έργα στη Σκόπελο δεν υπάρχουν και όταν βρέχει διάφορες ευπαθείς περιοχές ταλαιπωρούνται από τα νερά της βροχής. Έτσι πολλές ιδιοκτησίες έχουν πρόβλημα, όπως αυτή της φωτογραφίας, την οποία για να την προστατέψει ο ιδιοκτήτης της έκτισε μαντράκι πάνω στο δημόσιο δρόμο, ένα μέτρο έξω από τα όρια του κτήματός του!

Ο Δήμος Σκοπέλου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του είναι ενήμερες, αλλά το μόνο που μπορούν να κάνουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, είναι να ενημερώσουν την πολεοδομία(!), η οποία έχει βεβαιώσει την παράβαση και έχει επιβάλει σχετικό πρόστιμο.

Πάντως το "αντιπλημμυρικό" παραμένει ακόμα στη θέση του αν και έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας, ενώ οι απόψεις πολιτών ότι ο Δήμος σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επεμβαίνει και να αποκαθιστά την τάξη με ίδια μέσα δεν γίνονται πράξη για διάφορους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.