Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ο Δήμος ΣΚΟΠΕΛΟΥ έκοψε πίτα (φωτογραφίες)

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, αμέσως μετά τον Αγιασμό των Υδάτων (κλικ), η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Σκοπέλου
Παρόντες στη γιορτινή εκδήλωση ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης και οι αντιδήμαρχοι Μάχη Κλωνάρη και Αθηνά Ντάκη, η αναπληρώτρια πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σκοπέλου Ουρανία Κορέντη, δημοτικοί σύμβουλοι, προϊστάμενοι των αρχών του νησιού και πολλοί Σκοπελίτες και Σκοπελίτισες.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Νικόλαος μαζί με τους π. Κωνσταντίνο, π. Χρήστο και π. Ευάγγελο και ο Δήμαρχος κάλεσε την αναπληρώτρια πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ουρανία Κορέντη να κόψουν μαζί την πίτα.
Πριν την κοπή της πίτας ο Δήμαρχος Χρήστος Βαλιλούδης κάνοντας ένας μικρό απολογισμό των πεπραγμένων του 2017 είπε ότι θεωρεί πολύ θετικό το γεγονός ότι ο Δήμος δεν έχει ούτε ένα ευρώ χρέος, δεν χρωστάει σε κανένα προμηθευτεί ή εργολάβο, κάτι που είχε να επιτευχθεί για πολλά χρόνια στο νησί.

Για τον προγραμματισμό του 2018 είπε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών που έγιναν από την πλημμύρα του 2015, αναφέροντας ότι τις επόμενες ημέρες αρχίζουν οι εργασίες στα λιμάνια Σκοπέλου και Αγνώντα και έχει δρομολογηθεί το έργο στήριξης του δρόμου και της πλατείας του Μύλου. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι για τα παραπάνω έργα υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις.
Κλείνοντας ο Χρήστος Βασιλούδης είπε ότι ανάσα στο Δήμο θα είναι οι επικείμενες προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων εντός του 2018, οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία στο Δήμο να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα προς όφελος των δημοτών, αλλά και θα τελειώσει η περίοδος ομηρίας των υπαλλήλων με τις ολιγόμηνες συμβάσεις.
Στην όμορφη εκδήλωση, που έκλεισε με ευχές για καλή καλή χρονιά, βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Σπύρου, ο οποίος είχε πιάσει πριν λίγη ώρα τον Σταυρό στο λιμάνι Σκοπέλου, με ένα αντίγραφο νομίσματος του Αγνώντα και οι υπόλοιποι που βούτηξαν με ένα βιβλίο.
Τυχερή της ημέρας η κα Μάχη Σκλάβου, η οποία βρήκε το φλουρί και το πανηγύρισε αναλόγως.
Χρόνια Πολλά! ...και του Χρόνου!