Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΣΕΟ Σκιάθου / Η πίτα κόπηκε, ώρα για καλές απόκριες!

Με οδηγικό κέφι καλωσόρισε το Τ.Τ. Σκιάθου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τη νέα χρονιά, του 2018, στην ταβέρνα "Ασπρόλιθος".
Μικροί και μεγάλοι τίμησαν την εκδήλωση του Σ.Ε.Ο. με την παρουσία τους, δοκιμάζοντας τους πλούσιους χειροποίητους τσιπουρομεζέδες και διασκεδάζοντας με την ευχάριστη μουσική συμμετοχή του Βαγγέλη Παναγιώτου, της Ανθής Καλογιάννη και της Κικής Κωσταρά. Οδηγοί και στελέχη υποδέχτηκαν τον κόσμο, σερβίρισαν τα πιάτα και έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονος, εκφράζοντας σε όλους ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και κάθε προσωπική και κοινωνική ευημερία. 
Το Τοπικό Τμήμα της Σκιάθου με την εκδήλωση αυτή έχει την ευκαιρία να ανοίξει την παρέα του στους γονείς των μελών αλλά και σε φίλους που στηρίζουν το έργο του Οδηγισμού και θεωρούν τόσο σημαντικές τις δράσεις του για τα παιδιά αλλά και για την μικρή κοινωνία της Σκιάθου. Περίπου 30 επιχειρήσεις του νησιού με σπουδαίες προσφορές έδειξαν την στήριξή τους στο έργο του τοπικού Οδηγισμού με μικρά η μεγάλα δώρα που προσέφεραν για την εκδήλωση. 

Το Τοπικό Τμήμα και τα στελέχη του Οδηγισμού με το
ίδιο κέφι κάνουν την αρχή στα αποκριάτικα δρώμενα της Σκιάθου.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 12:00 ανοίγουν οι πόρτες της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου και Λυκείου Σκιάθου και με προσκεκλημένο τον ταχυδακτυλουργό Άλεξ και τα ζώα του πρόκειται να παρουσιαστεί  για μικρούς και μεγάλους μασκαράδες ένα διαφορετικό θέαμα που θα ολοκληρωθεί με χορό και παιχνίδι.