Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Διάκριση μαθητών του Γυμνασίου Σκοπέλου στον διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ 2018»

Για άλλη μια φορά  το Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» επέτυχε διάκριση και μάλιστα διπλή στον 8ο Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου», που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018 και διοργανώθηκε από το τοπικό παράρτημα της Ε.Μ.Ε. 
Από τους 240 μαθητές/τριες της Α’ Γυμνασίου από όλο τον νομό Μαγνησίας, που διαγωνίστηκαν, διακρίθηκαν 94 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην επόμενη και τελευταία φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α’» που θα πραγματοποιηθεί στα ίδια εξεταστικά κέντρα που εξετάστηκαν στην πρώτη φάση του «Θαλής», το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 9.00 π. μ., ένα εκ των οποίων συστήνεται εδώ στη Σκόπελο.

Ανάμεσα στους 94 διακριθέντες  βρίσκονται και οι δύο μικροί μαθητές του σχολείου μας, γεγονός, που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλη την σχολική κοινότητα. Πρόκειται για τον μαθητή Παλαιολόγο Αναστάσιο – Ραφαήλ του Χρήστου και την μαθήτρια Κοσμά Νίκη του Ευαγγέλου, δύο μαθητές, που διακρίνονται όχι μόνο για την ευσυνειδησία με την οποία ανταποκρίνονται στα μαθητικά τους καθήκοντα αλλά και για το εξαίρετο ήθος και την προσωπικότητά τους, τόσο ώστε η διάκριση αυτή να μπορεί να θεωρηθεί φυσικό αποτέλεσμα των αρετών τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι
οι δηλώσεις συμμετοχής του Γυμνασίου για όλες τις τάξεις ανήλθαν στον αριθμό 28, δηλ. συμμετείχε το ¼ του μαθητικού δυναμικού, το οποίο δεν αποτελεί παρά  σαφή δείκτη φιλομάθειας και συναγωνιστικού πνεύματος στην απόκτηση της γνώσης τόσο των διακριθέντων όσο και των άλλων συμμετεχόντων μαθητών του σχολείου μας και ίσως είναι ευρύτερα ένας δείκτης αυξούσης φιλομάθειας για το σύνολο των μαθητών.

Τόσο ο Σύλλογος των Καθηγητών όσο και η Δ/ντρια του σχολείου,  ευχόμαστε σε όλους όσους συμμετείχαν καλή πρόοδο  και ιδιαίτερα στη Νίκη και στον Αναστάσιο – Ραφαήλ  που διακρίθηκαν και έκαναν περήφανη τη Σκόπελο, το Σχολείο τους και τους γονείς τους, «Αιέν αριστεύειν» και καλή δύναμη στον επόμενο διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε «Ευκλείδης».

Η Γυμνασιάρχης
Θεοδώρου Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.