Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου | Προσφορές και δράσεις

Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, στο πλαίσιο της δράσης του, συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Βόλου. Αντιλαμβανόμενο την κοινωνική του ευθύνη στη δύσκολη περίοδο της κρίσης και θέλοντας να επιβραβεύσει το επιβατικό κοινό, προχωρεί στην κυκλοφορία του πακέτου προσφοράς εισιτηρίων 10 + 1 δώρο για την Α’ και Β΄ Ζώνη.

Παράλληλα, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της εποχής, αποφασίζει τη δωρεάν παροχή Wi-Fi Ίντερνετ σε κάθε λεωφορείο, σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές, που καλύπτουν το Πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, της Νέας Ιωνίας καθώς και γειτονικές περιοχές αρμοδιότητάς της.

Επίσης μπορείτε να κάνετε download τον μοναδικό ελληνικό πλοηγό, το Green Your Move αποτέλεσμα ερευνητικού προγράμματος με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Για την προώθηση των δράσεών του, προσκαλεί το επιβατικό κοινό του Βόλου, την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από 10:00-14:00 σε διάφορα σημεία της πόλης. Παράλληλα με την ενημέρωση για τις νέες δράσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, τους επισκέπτες  περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Αγιοβασίληδες και Ξωτικά θα μοιράσουν πλούσια δώρα στα παιδιά και γλυκά στο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.