Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.
ΞΙΔΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Oι μικροί μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. παρουσίασαν το θεατρικό «Ο Αϊ-Βασίλης και η Τεχνολογία». Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Αϊ-Βασίλη. Λαμβάνει τα γράμματα των παιδιών με e-mail και μέσω facebook, φτιάχνει τα παιχνίδια με τη βοήθεια μηχανημάτων, οδηγεί το έλκηθρο με GPS και παρακολουθεί την πρόβλεψη του καιρού στο internet. Τι θα γίνει όμως όταν η τεχνολογία αποφασίζει να πάει διακοπές;
Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΟΛΟΓΙΑ
Η γιορτή συνέχιστηκε με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια «Το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη» «Μας αρέσουν τα Χριστούγεννα», «Χρόνια σας πολλά» και «Ήρθανε Χριστούγεννα».

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε το δεύτερο θεατρικό «Ο Αϊ-Βασίλης συλλαμβάνεται». Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Αϊ-Βασίλη όταν μοιράζει τα δώρα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι αστυφύλακες θα καταλάβουν την γκάφα τους στην ώρα ή θα μείνουν όλα τα παιδιά φέτος χωρίς δώρα;

Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Έπειτα είδαμε μια διασκευή του θεατρικού έργου «Ξιδάτα Χριστούγεννα» από τη συγγραφέα Μαρία Κίτρα. Ήταν ένα αστείο έργο που τονίζει ότι όλα τα παιδιά έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και πολύ εύκολα βάζουν ετικέτες το ένα στο άλλο. Όμως καλό θα ήταν να διασκεδάσουν μαζί και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων παρέα.
Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Τα εντυπωσιακά σκηνικά των θεατρικών ήταν φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π.

Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση χειροτεχνίας.

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική καινούρια Χρονιά με αγάπη, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

– Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

ΟΙ ΑΦΗΓΗΤΕΣ..

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.