Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Για τους συμβασιούχους στα Δασαρχεία

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ, υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, της Λαϊκής Συσπείρωσης
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και η αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, έχουν σοβαρή και αποκλειστική ευθύνη, για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση επίλυσης του δίκαιου αιτήματος των εργαζόμενων με 8μηνες συμβάσεις στα Δασαρχεία, για άμεση διόρθωση των αναγραφόμενων ειδικοτήτων στις συμβάσεις τους, από συσκευαστές φρούτων (σύκων και σταφίδας), σε δασεργατών, για τις οποίες προσλήφθηκαν με βάση την προκήρυξη του προγράμματος και εργάζονται κανονικά σ’ αυτόν τον τομέα, ώστε να μετρά στην προϋπηρεσία τους η πραγματική ειδικότητα τους, αλλά και για να θεμελιώνουν δικαίωμα διεκδίκησης εποχικού βοηθήματος από τον ΟΑΕΔ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζόμενων για την επίλυση του αιτήματος διόρθωσης της ειδικότητας των εργαζομένων και παράλληλα διεκδικεί την μετατροπή όλων των εργαζομένων στο πρόγραμμα 8μηνης απασχόλησης στα Δασαρχεία, σε αορίστου χρόνου, με Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.