Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τάκης Μόσχος | Επιτυχημένες παραστάσεις με το ΔΗΠΕΘΕ ως "πατέρας Λαυρέντιος" | Επόμενος σταθμός η Κροατία!

Στην ηλιόλουστη και γιορτινή Πάτρα βρήκαμε σήμερα, με ανάλογη διάθεση, τον αγαπημένο Τάκη Μόσχο, ο οποίος πρωταγωνιστεί και ξεχωρίζει ως Πατέρας Λαυρέντιος, σε ένα από τα κλασικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.
Ο Τάκης Μόσχος, ο οποίος θα αναχωρούσε με όλη την ομάδα του ΔηΠεΘε Κοζάνης και του Istrian Εθνικού Θεάτρου Κροατίας για την Κοζάνη, μετά την επιτυχημένη παράσταση που έδωσε ο θίασος την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», με την υποστήριξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, στη σύντομη συνομιλία μας, μάς είπε:

«Ξεκινάμε σε λίγο από την Πάτρα για την Κοζάνη, όπου το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου θα δοθούν οι δύο τελευταίες παραστάσεις στην πόλη, της επιτυχημένης παράστασης «Romeo + Ιουλιέτα». Το έργο έχει έχει ήδη παρουσιαστεί σε Σέρρες, Ιωάννινα, Βόλο, Βέροια, Γιαννιτσά, Τρίπολη και Πάτρα, ενώ στη συνέχεια θα κατέβουμε, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, με τελικό σταθμό την Κροατία στο τέλος του Ιανουαρίου, για μια εβδομάδα παραστάσεων.

Υπήρχαν δυο - τρεις προτάσεις στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά τελικά αισθάνομαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου να συμμετάσχω στο «Romeo + Ιουλιέτα», αφού υπήρχε περιπέτεια, κίνηση, κάτι διαφορετικό…
Οι πολλές παραστάσεις με κούρασαν, αλλά πάντα ο Μόσχος με διαψεύδει και αυτές τις ημέρες αισθάνομαι ακμαιότατος...

Τον Φεβρουάριο θα βρίσκομαι στη Σκόπελο, ανάμεσα στους μαθητές μου, την αγαπημένη ΕΘΟΣ! Μου έλειψαν και πιστεύω να τους έλειψα…

Καλή Χρονιά σε όλους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.