Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

«ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» : Μια νέα σελίδα για τα γνωστά πολυϊατρεία Σκοπέλου και Αλοννήσου

Σε ένα κόσμο που βρίσκεται σε κρίση και σε συνθήκες που γίνονται ολοένα πιο απαιτητικές για όλους, κάποια πράγματα που αξίζουν, πρέπει να παραμένουν σταθερά σημεία αναφοράς στην ζωή μας και στην κοινωνία, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμένουν στάσιμα. 

Έτσι και το πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» με έδρα την Σκόπελο και υποκατάστημα στην Αλόννησο, προσαρμόζεται και εξελίσσεται ταυτόχρονα, εν μέσω της νέας διαμορφούμενης πραγματικότητας, στοχεύοντας πάντοτε στην αριστεία των ιατρικών υπηρεσιών αλλά και στην  καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού στα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.

Έτσι λοιπόν προέβη σε επίσημη κατοχύρωση επωνυμίας και εμπορικού σήματος, στο πλαίσιο της οποίας αλλάζει σελίδα και ορίζει νέα επωνυμία/διακριτικό τίτλο με την οποία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται εφεξής ως «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» (Ελληνικά) και «COSMOSHEALTH» (Αγγλικά).
Το εμπορικό σήμα  (λεκτικό και γραφιστικό) είναι πλέον επίσημα κατοχυρωμένο, ενώ η μετάβαση όλου του έντυπου και ψηφιακού/διαδικτυακού «αποτυπώματος» του πολυϊατρείου στην νέα επωνυμία «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» / «COSMOSHEALTH» θα πραγματοποιείται σταδιακά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί οτι το πολυϊατρείο «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» ουδεμία σχέση έχει με άλλο ιδιωτικό Φορέα Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας και λειτουργεί πλήρως ανεξάρτητο και βασιζόμενο στην προτίμιση και την εμπισστοσύνη των κατοίκων και των επισκεπτών των δύο νησιών των Σποράδων.

«ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» για ιατρική κάλυψη μακρυά από Κορονωϊό (COVID-Free λειτουργία)

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Πολιτεία και τον κρατικό μηχανισμό, η εξυπηρέτηση πιθανών COVID περιστατικών θα γίνεται από Δημόσιες δομές υγείας (Κέντρα Υγείας και Περ. Ιατρεία) σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ (με το πλωτό ασθενοφόρο που αναμένεται να καλύψει τις Σποράδες), αξιοποιώντας τον πλησιέστερο μοριακό αναλυτή (Κ.Υ.Σκιάθου), το υφιστάμενο ISOBOX στην Σκόπελο αλλά και σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ, υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό του ΕΟΔΥ.  

Έτσι δεδομένου ότι οι Κρατικές Δομές Υγείας θα λειτουργήσουν ως σημεία υποδοχής και διαχείρισης (πιθανών) COVID ασθενών,  η «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» έχει λάβει όλα τα μέτρα και ακολουθεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα υποδοχής περιστατικού, προκειμένου να παραμείνει κέντρο αναφοράς για ιατρικές υπηρεσίες μακρυά από την πιθανότητα επιμόλυνσης από Κορωνοϊό (λειτουργία COVID-free) για την προάσπιση της υγείας των πελατών της και του ιατρικού - παραϊατρικού προσωπικού της. Με αυτό τον τρόπο θα παρέχεται καλύτερη εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων των νησιών και των επισκεπτών των καταλυμμάτων που ενδεχομένως να ανήκουν σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες και που μπορεί να ασθενήσουν από οποιοδήποτε άλλο είδος ασθένειας ή ατυχήματος (πλην του κορωνοϊού).

Με αυτή την διαχείριση ελαχιστοποιείται η πιθανότητα επιμόλυνσης ή ενδοξενοδοχειακή διασπορά του Κορονωϊού από πιθανή μετάβαση μη-Covid ασθενούς σε Δημόσια Δομή Υγείας η οποία όπως προαναφέρθηκε και είναι γνωστό, υποχρεωτικά εξυπηρετεί τα πιθανά κρούσματα Κορωνοϊού. 

Οπότε για το υπόλοιπο της θερινής τουριστικής σεζόν η «ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ»  θα λειτουργήσει ως  Ιατρικό Κέντρο αναφοράς ασθενών –εκτός COVID- (COVID – FREE Reference private Health center),  σεβόμενη την μέγιστη δυνατή διασφάλιση της Δημόσιας υγείας και εξυπηρετώντας τα υπόλοιπα περιστατικά  (ασθενείας- ατυχήματα- τραυματισμούς). Η εν λόγω ρύθμιση της λειτουργίας COVID-FREE για την θερινή σεζόν 2020 ήταν αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την καλύτερη προάσπιση της δημόσιας υγείας σε περίπτωση που εμφανιστούν επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID στο νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου. Συνεπώς η λειτουργία μας παραμένει ως έχει, εξυπηρετώντας όλα τα επείγοντα περιστατικά που χρήζουν πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, με κλινικές, διαγνωστικές εξετάσεις, συνταγογραφήσεις, ιατρικές επισκέψεις  κατ΄οίκον αλλά και προγραμματισμένα ιατρεία των συνεργατών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. 

Παρ’όλα αυτά, εφόσον παραστεί έκτακτη ανάγκη θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε και να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία των νησιών όπως κάνουμε ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Παραμένουμε στην διάθεση όποιου έχει την ανάγκη ιατρικής συμβουλής και ιατρικής υπηρεσίας σύμφωνα με τα ανωτέρω και εξυπηρετούμε με τρόπο Covid-Free την ΣΚΟΠΕΛΟ και την ΑΛΟΝΝΗΣΟ ως εξής: 

«ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» ΣΚΟΠΕΛΟΥ 
ΤΗΛ.242024500  Ωράριο λειτουργίας 08:00 ~ 21:00  Καθημερινά

«ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ» ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 
Τηλ. 2424065555 Ωράριο λειτουργίας  09:00 ~ 14:00 & 17:00 ~ 20:00 Δευτέρα - Παρασκευή

24ωρη Διαθεσιμότητα ιατρού σε ΣΚΟΠΕΛΟ και ΑΛΟΝΝΗΣΟ κατόπιν κλήσεως στο τηλ. 6942467768