Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Δέκα θεραπείες ιατρικού βελονισμού για κάθε ασθενή μόνιμο κάτοικο Σκοπέλου από το «Κέντρο Βελονισμού Οράσεως»

Ο κ. Βασίλης Σπύρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Ομίλου Επιχειρήσεων Σπύρου» στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα προβεί σε  αγαθοεργία προς τους μονίμους κατοίκους του νησιού της Σκοπέλου.

Χωρίς χρονικό περιορισμό, προσφέρει 10 θεραπείες ιατρικού βελονισμού για κάθε ασθενή,  στο «Κέντρο Βελονισμού Οράσεως» που βρίσκεται στην  Αθήνα. Οι θεραπείες αυτές σχετίζονται με ανίατες παθήσεις οράσεως, δηλαδή παθήσεις που η κλασσική, δυτική ιατρική δυστυχώς αδυνατεί να θεραπεύσει. Τέτοιες παθήσεις είναι η νόσος του Stargardt’s, η αμφιβληστροειδοπάθεια, το γλαύκωμα ματιών, το Σύνδρομο Usher, η οπτική νευρίτιδα, ο στραβισμός και γενικότερα η εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας.

Ο κ. Σπύρου, ασθενής ο ίδιος από την νόσο Stargardt’s, έχοντας διανύσει μια περιπετειώδη διαδρομή αρκετών χρόνων σε πολλά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχει δει θεαματικά αποτελέσματα μόνο από τον μικροβελονισμό, ηλεκτροβελονισμό και γενικότερα βελονισμό ειδικών πρωτοκόλλων. Προ μηνός ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός μοναδικού εξειδικευμένου Κέντρου Βελονισμού Οράσεως στην Ελλάδα, υλοποιώντας με τον τρόπο αυτόν το όραμά του να βοηθήσει κι άλλους συνανθρώπους που πάσχουν από ανίατες παθήσεις οράσεως. Ο κ. Σπύρου, πρόσφατα συμμετείχε σε εκπομπή του Open TV όπου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει σε πανελλαδική κλίμακα για την  τεράστια βελτίωση που έχει επιφέρει ο ιατρικός βελονισμός στο προσωπικό πρόβλημα του.

Το Κέντρο Βελονισμού Οράσεως έχει ήδη προσελκύσει ζωηρό  ενδιαφέρον όχι μόνο εντός των συνόρων της χώρας αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

«Όσο η δυστυχία των συνανθρώπων μας δεν γνωρίζει σύνορα τόσο και η ευτυχία της θεραπείας θα πρέπει να διαδίδεται. Το όραμα μου αντιμετωπίστηκε κι ευχαριστώ το Θεό και τους συνεργάτες μου για αυτό, με αγάπη και ενθουσιασμό. Ωστόσο, μετά από τριάντα χρόνια ασθένειας συνειδητοποίησα πως η νόσος μου δεν είναι πλέον ανίατη» δήλωσε ο κ. Σπύρου.