Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Συνάντηση του Δ.Σ. του Φάρου Σκοπέλου με τον διευθυντή της ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ»

Την  Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» μεταξύ του διευθυντή της ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» κ. Παγώνη και των κ.κ. Πατσή Μάγδας, Προέδρου του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», Ρούσσου Φάνη, Αντιπροέδρου και της Αθηνάς Ντάκη, ταμία. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η συντονίστρια του συλλόγου,  κ. Μαρία Καφαντάρη, ψυχολόγος.

 Η ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» έχει κάνει δωρεά το ποσό των 3000€ στο σύλλογο «ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» τις χρονιές 2017 και 2018, ενώ επίκειται στο προσεχές διάστημα η δωρεά των 3000€ για το 2019.

Στη συνάντηση ο κ. Παγώνης ενημερώθηκε για την τρέχουσα δράση του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» αλλά και τους στόχους του, που αφορούν τη δημιουργία μιας μικρής διεπιστημονικής ομάδας, η οποία θα δύναται να παρέχει υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας  στους χρόνιους ασθενείς των Βορείων Σποράδων και τις οικογένειες τους. Παράλληλα, υπήρξε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ των παρευρισκομένων, καθώς και προτάσεις  για την διεύρυνση της δράσης του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» και τη σύναψη περαιτέρω συνεργασιών με υπηρεσίες υγείας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.