Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Σε Αθήνα και Πειραιά για συναντήσεις ο Δήμαρχος Σκοπέλου και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άγγελος Ξηντάρης βρέθηκαν το τριήμερο στην Αθήνα και τον Πειραιά, όπου είχαν συναντήσεις τον βουλευτή κ. Λιούπη και με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες υπουργείων, όπου έθεσαν, συζήτησαν και έλαβαν θετικές απαντήσεις για διάφορα θέματα του Δήμου και κύριο αυτό των λιμανιών μας και ιδιαίτερα του Αγνώντα, η επισκευή του οποίου χατακτηρίζεται πλέον ως «σύγχρονο γεφύρι της Άρτας»!

Όπως είπε στην εφημερίδα ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ξηντάρης για τον λιμάνι του Αγνώντα έλαβε διαβεβαιώσεις τόσο από την πολιτική ηγεσία, όσο και από στελέχη του υπυργείου ότι το έργο της επισκευής του θα προχωρήσει άμεσα.

Για το «Μεταφορικό Ισοδύναμο»

Στο περιθώριο των συζητήσεων με την Γενική Γραμματέα του υπουργείου κα Χριστιάνα Καλογήρου για τα σοβαρά θέματα των λιμανιών μας στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου με αφορμή σχετικά δημοσιευμάτα ρώτησε την Γ.Γ. για τις καθυστερημένες οφειλές από το μεταφορικό ισοδύναμο σε επιβάτες και επιχειρηματίες.
Απαντώντας η κα Καλογήρου ενημέρωσε τον Πρόεδρο οτι οι πληρωμές για τους επιβάτες ξεκίνησαν πάλι, ενώ αρχίζει να τακτοποιείται και το θέμα με τα καύσιμα, αφού οι πρατηριούχοι στέλνουν τα απαραίτητα παραστατικά για να πληρωθούν. Μάλιστα στο «ισοδύναμο των καυσίμων» προβλέπεται και μία αλλαγή, ώστε τα χρήματα επιστροφής να πηγαίνουν απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή.

Επόμενη εκκρεμότητα του η οποία πιστεύεται ότι θα τακτοποιηθεί και αυτή άμεσα είναι το «μεταφορικό ισοδύναμο» των επιχειρήσεων.