Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ανδρικού Τμήματος του Α.Ο. Σκοπέλου

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ με σκοπό να γίνει ενημέρωση από την διοίκηση για την διετία που πέρασε, να δηλώσουν υποψηφιότητα όσοι ήταν ενδιαφερόμενοι για την συγκροτηση της νέας διοίκησης καθώς και να βρεθεί λύση για τον χλοοτάπητα, που οι υπεύθυνοι τον άφησαν να είναι σε τραγική κατάσταση.

Προς έκπληξη όλων μας μάς αναφέρθηκε πως ύστερα από επίσκεψη πραγματογνώμονα στο στάδιο, ο χλοοτάπητας κρίθηκε ακατάλληλος και οι δύο λύσεις που υπήρχαν ήταν η τοποθέτηση καινούργιου χλοοτάπητα αξίας 48.000€ ή η πιο οικονομική λύση της επανασποράς αξίας 24.000 €, με αντίκτυπο όμως την χρησιμοποίηση του αγωνιστικού χώρου από τον Μάρτιο του 2021 και έπειτα.
Η επιλογή της "οικονομικής λύσης" θα έχει σαν συνέπεια η ποδοσφαιρική ομάδα να μην συμμετάσχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα και να υποβιβαστεί, ακυρώνοντας τους κόπους μας δύο χρόνια τώρα.

Αυτό έβαλε σε σκέψεις όλους τους αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς πάρθηκε μια απόφαση εν αγνοία μας, ενώ όλη τη σεζόν η διοίκηση απευθύνοταν στους αρμόδιους ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν συστηματικά ακούρευτος και πως τα ποσά που ακούσαμε έμοιαζαν υπερβολικά.

Έτσι απευθυνθήκαμε οι ίδιοι σε  ειδικό, που γνωρίζει την κατάσταση του γηπέδου και μας είπε πως αν ξεκινήσει το πότισμα και η λίπανση του γηπέδου άμεσα, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος για χρήση σε λίγο καιρό.

Με βάση τα παραπάνω οι αθλητές της ομάδας ρωτάμε τον Δήμαρχο και την αθλητική επιτροπή για ποιο λόγο πάρθηκε αυτή η απόφαση ενώ το γήπεδο μπορούσε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση άμεσα.

Αν δεν τους ενδιαφέρει η ανδρική ομάδα, τα 80 παιδιά της ακαδημίας τι θα απογίνουν; Η διοίκηση είχε αναλάβει την κτηριακή συντήρηση (αποδυτήρια) και τις γραμμές πριν από κάθε αγώνα με δικά της έξοδα. Για ποιο λόγο οι υπεύθυνοι άφησαν τον χλωροτάπητα στο έλεος του θεού;

Η ομάδα έχει μια ιστόρια 30 χρόνων με πρωταθλήματα, με ανθρώπους του νησιού που έχουν κοπιάσει για να είναι η ομάδα ενεργή και δεν είναι κτήμα κανενός.