Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Τράπεζα αίματος ιδρύει ο Α.Ο. Σκιάθου | Κάλεσμα για Εθελοντική Αιμοδοσία

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου προέβη σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία με την ίδρυση και λειτουργία Τράπεζας Αίματος.

Η Τράπεζα Αίματος εδρεύει στην Σκιάθο και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι εθελοντισμού και εταιρικής ευθύνης του Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ αλλά και όσων θα αποδεχτούν την πρόταση ζωής, δηλαδή να προσφέρουν αίμα και λίγο από τον χρόνο τους κατά την επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου


Απώτερος στόχος είναι η συγκέντρωση μονάδων αίματος από του Αθλητές, την διοίκηση τα μέλη και τους φίλους τους συλλόγου για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, γεγονός που αναδεικνύει το πνεύμα αλληλεγγύης του αθλητικού πνεύματος και της αλληλεγγύης.


Όσοι λοιπόν επιθυμούν να προσφέρουν από το αίμα τους παρακαλούνται να έρθουν στην Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας τις παρακάτω ημέρες και ώρες δηλώνοντας πως το προσφέρουν για την Τράπεζα Αίματος του ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ή να αναφέρουν στο προσωπικό τον κωδικό :15702


Σύμφωνα με το πρόγραμμα η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ: 18:00-20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ: 09:00-13:00 και 18:00-20:00


Σημειώνεται ότι η ίδρυση και έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος από τον ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ θα είναι μια σειρά δράσεων, με επίκεντρο την προσφορά και την ανιδιοτέλεια στην Κοινωνία του νησιού μας.