Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Μόνο έξι ώρες την ημέρα η θέρμανση στα Κέντρα Υγείας!


Με θερμοφόρες θα ζεσταίνονται γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς στα Κέντρα Υγείας, με την προϋπόθεση να φέρνουν το βραστό νερό από το σπίτι τους, για να εξοικονομείται ενέργεια!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου κάτι τέτοιο υπάρχει περίπτωση να συμβεί, αφού σύμφωνα με οδηγίες της 5ης ΥΠΕ προς τα Κέντρα Υγείας της αρμοδιότητας, το οποίο δημοσιεύει ο 902.gr, η κεντρική θέρμανση θα λειτουργεί μόνο έξι ώρες την ημέρα (!)

Στο έγγραφο σημειώνεται ότι «με σκοπό την τήρηση των οδηγιών για την εξοικονόμηση ενέργειας», οι ώρες λειτουργίας των χρονοδιακοπτών κεντρικής θέρμανσης θα είναι από τις 8 π.μ. ως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 μ.μ. ως τις 8 μ.μ.

Σύμφωνα με τις «οδηγίες», η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι στους 19 βαθμούς Κελσίου, απαγορεύεται η χρήση ηλεκτρικών θερμαντικών Σωμάτων ή άλλων θερμαντικών μέσων εκτός της κεντρικής θέρμανσης, ενώ κατά τη λειτουργία του Κεντρικού Συστήματος Θέρμανσης, απαγορεύεται η χρήση τοπικών κλιματιστικών μονάδων (split).

Η οδηγία της 5ης ΥΠΕ είναι ξεκάθαρη: «Με σκοπό την τήρηση των οδηγιών για την εξοικονόμηση ενέργειας» ... παγώστε από το κρύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.