Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Τραμπούκικη έφοδος στο σπίτι της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού

Απαράδεκτες εικόνες στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου. Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και όπως καταγγέλλει η ίδια την χτύπησαν. Η οικία της πλειστηριάστηκε για χρέος περίπου 10.000 ευρώ. Τι δηλώνει η ίδια και η δικηγόρος της. Επίκαιρη ερώτηση της Έφης Αχτσιόγλου. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» λέει το ΠΑΜΕ.

Ντροπιαστικές εικόνες στα Ιλίσια στην οικία της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου που πλειστηριάστηκε για ένα χρέος 10.000 ευρώ.

Αστυνομικοί, λίγο πριν τις 8:00, έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι και μπήκαν στο σπίτι της για να πραγματοποιηθεί έξωση. Ακολούθησε καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στην οικία με την Ιωάννα Κολοβού να μην είναι παρούσα.

«Ήρθαν με ηλεκτρικό πριόνι και έσπασαν την πόρτα, ο κλητήρας με τράβηξε βιαίως, με έχει τραυματίσει, το χέρι μου έχει πρηστεί. Με έβγαλαν για ένα χρέος 10.000 € από μία κάρτα, δάνειο δεν έχω πάρει ποτέ μου. Το σπίτι δεν το πήρε fund, το πήρε η ιδιώτης», δήλωσε (Στο Κόκκινο 105,5) η Ιωάννα Κολοβού.

Κατήγγειλε ότι της απαγορεύτηκε να μπει στο σπίτι. «Έχω πρόβλημα υγείας και μου λένε να πάω τουαλέτα δίπλα στους γείτονες», υπογράμμισε, καταγγέλλοντας: «είδα το περιπολικό στις πεντέμισι το πρωί και στις 6.30 μαζί με τον κλητήρα έσπασαν την πόρτα χωρίς να χτυπήσουν το κουδούνι. Με πέταξαν έξω, πάει, αυτό ήταν, τελείωσε».

Για «λυπηρό γεγονός» μίλησε η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού που είδε να βγάζουν στο σφυρί το σπίτι για μια σχετικά μικρή οφειλή.

ΠΑΜΕ: Ντροπή πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! - Συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ

«Ντροπή και αίσχος! Πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας» τονίζει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ που καλεί σε συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου όπου από το πρωί γίνεται έξωση σε μία γυναίκα. 

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ακόμα:

«Αυτή την ώρα στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου επιχειρείται έξωση σε συνάνθρωπο μας από την αστυνομία και δικαστικό επιμελητή. Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο 5:30 τα χαράματα έσπασαν την πόρτα στην χαμηλοσυνταξιούχο για να την πετάξουν στον δρόμο. Τα κοράκια επιτίθενται με την στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο τους άθλιους ντροπιαστικούς νόμους που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Το Εργατικό λαϊκό κίνημα δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει η ζούγκλα της αγοράς τους. Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός. Όλοι όσοι μπορούν να πάνε τώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στου Ζωγράφου. Συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.