Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Να αποκαταστήσει ΤΩΡΑ το φωτισμό του ελικοδρομίου η Δημοτική Αρχή, πριν θρηνήσουμε θύματα

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής δεν μπαίνει στη ζυγαριά του κόστους!

Απαράδεκτη και προκλητική η αδιαφορία, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες ευρώ δόθηκαν για ασφαλτόστρωση δρόμου που δεν εξυπηρετεί λαϊκές ανάγκες και «καλλιτεχνήματα»!


Ακόμη πιο ανασφαλείς αισθάνονται οι κάτοικοι του νησιού μας στο έμπα του χειμώνα μετά την χθεσινή αποκάλυψη ότι επί πέντε (5) ολόκληρους μήνες το ελικοδρόμιο της Σκοπέλου στερείται φωτισμού με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής του κ. Περίσση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ), οπότε καθίσταται απαγορευτική η χρήση του το βράδυ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Πρόκειται για απαράδεκτη, εγκληματική αδιαφορία σε ένα ζήτημα που αφορά την επείγουσα αντιμετώπιση περιστατικών υγείας, όπου κάθε δευτερόλεπτο που περνά είναι κρίσιμο για την ίδια τη ζωή των ασθενών ή τραυματιών, με δεδομένη την τραγική υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας. 

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της για το προχθεσινό περιστατικό, όπου ασθενής με έμφραγμα αναγκάστηκε να διακομιστεί με μεγάλη καθυστέρηση, το επόμενο πρωί, αφού κανένα μέτρο δεν έλαβε για την αποκατάσταση του προβλήματος της καταστροφής του απαραίτητου για το ελικοδρόμιο νυχτερινού φωτισμού, ενώ μάλιστα ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι η επιχειρησιακή δυνατότητα του πλωτού ασθενοφόρου φτάνει μέχρι τα 5-6 μποφόρ.

Την ίδια ώρα, όπως έχουμε διαπιστώσει και καταγγείλει, ρέει πακτωλός απευθείας αναθέσεων για «καλλιτεχνήματα», έγινε ασφαλτόστρωση δρόμου που δεν καλύπτει λαϊκές ανάγκες αλλά  εξυπηρετεί τα μικροσυμφέροντα της δημοτικής αρχής και ημετέρων της, δεκάδες χιλιάδες ευρώ πήγαν για τουριστική διαφήμιση «υψηλού επιπέδου», που θέλει να μας πείσει ότι γίναμε Σευχέλλες…

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, αύριο το πρωί να εκκινήσει την απαραίτητη διαδικασία για την τοποθέτηση νυχτερινού φωτισμού στο ελικοδρόμιο και να εξασφαλίσει τη συντήρησή του. Να διεκδικήσει επίσης  άμεσα κρατική χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία συνεχίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή στο διαλυμένο  ΕΣΥ με το νομοσχέδιο για τα Νοσοκομεία που έχει καταθέσει και συζητείται στη Βουλή.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς του νησιού να δυναμώσουν την πάλη τους για άμεση και πλήρη στελέχωση  του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων Ελιους και Γλώσσας με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, άμεση αποκατάσταση των κτιριακών του υποδομών, για ενίσχυση του ΕΚΑΒ  με μέσα και εξοπλισμό, επιστημονικό και πτητικό δυναμικό, καμιά ιδιωτικοποίησή του! 

Καμιά αναμονή - καμία ανοχή στις πολιτικές που τσακίζουν τις ζωές μας!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Σκόπελος, 27/11/2022

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

! Εγκληματικό! | Χωρίς φώτα εδώ και 5 μήνες το ελικοδρόμιο Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.