Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Προσθήκες ιατρείων στο πρόγραμμα ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ Σκοπέλου

1. Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο πολυιατρείο ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ θα πραγματοποιούνται εξετάσεις Υπερηχογραφίας και Αγγειολογικές TRIPLEX από ιατρό Ακτινοδιαγνώστη.

https://cosmoshealth.gr/yperichografimata-triplex/

2. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πολυιατρείο Σκοπέλου Ιατρείο Πνευμονολόγου από την Δρ. Αικατερίνη Τσουκνίδα Πνευμονολόγο Φυματιολόγο, τ. Επιμελήτρια ΕΣΥ. Στο πλαίσιο του ιατρείου θα πραγματοποιούνται Σπιρομετρήσεις και πλήρης πνευμονολογική εξέταση.

https://cosmoshealth.gr/pnevmonologos-skopelos/

3. Η έγκαιρη ενημέρωση βοηθάει τον προγραμματισμό όλων. Έτσι ανακοινώνεται και το ιατρείο του χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου κ. Δημήτρη Μπαταγκιώνη που θα πραγματοποιηθεί στο πολυιατρείο ΣΚΟΠΕΛΟΥ την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου. 

https://cosmoshealth.gr/egkairi-enimerosi-iatreio-orl-skopelos/

Τα ραντεβού είναι απαραίτητα.

Όλα τα προγραμματισμένα ιατρεία υλοποιούνται υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης ικανού αριθμού κλεισμένων ραντεβού. Τηλ. για ραντεβού 2424024500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.