Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η Ροδίου - Κεχριώτη Ευλαλία (Εύη) υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Κατεβαίνω, για πρώτη φορά, σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση, ένα συνδυασμό που θα δώσει άμεσες λύσεις στα σημερινά προβλήματα και θα ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις του αύριο.
Εκτός από την επιθυμία μου να συμβάλω στην πρόοδο του νησιού μας, οι γνώσεις μου γύρω από τον τουρισμό και η εμπειρία μου στα κοινά υπήρξαν σοβαροί λόγοι που με ώθησαν να πάρω αυτήν την απόφαση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ και ΛΟΙΠΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Διατηρώ τουριστική επιχείρηση στη Σκόπελο και...
μέσα από μια πορεία είκοσι και πλέον ετών έχω αποκτήσει προσωπική αντίληψη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε εμείς, οι ελεύθεροι επαγγελματίες του νησιού, αλλά και των προβλημάτων των νέων λόγω της ανεργίας.
Συμμετείχα στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Ακαδημίας Πολιτών, σε επιμορφωτικά σεμινάρια (τουρισμός, ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων, υπολογιστές, κατασκευή ιστοσελίδων, προστασία περιβάλλοντος, δασοπυρόσβεση, πρώτες βοήθειες, ασφάλεια και υγεία εργαζομένων), σε βιωματικά σεμινάρια (ψυχολογία, διαχείριση και αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων, ψυχολογική υποστήριξη ευπαθών ομάδων, προβλήματα στην εφηβική ηλικία και στα άτομα τρίτης ηλικίας) καθώς και σε προγράμματα δια βίου μάθησης και συμβουλευτικής γονέων.
Επειδή πιστεύω πως η μόρφωση είναι ένα διαρκές ταξίδι χωρίς χρονικό περιορισμό, παρακολούθησα το τμήμα μηχανογραφημένης λογιστικής του ΙΕΚ Βόλου, ενώ σήμερα σπουδάζω στο τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πάτρας, στο οποίο έχω ήδη τελειώσει τα τμήματα Marketing και Management.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ
Συμμετέχω ανελλιπώς στο Τμήμα Εθελοντών του Δήμου Σκοπέλου για τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, τη διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ καθώς και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και ομιλιών, ενώ παράλληλα έχω εκλεγεί γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Ενεργών Πολιτών.
Μετά από εξετάσεις στους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, δραστηριοποιούμαι με την τοπική ομάδα στην παροχή βοήθειας προς κάθε κατεύθυνση και με ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους μας.
Συμμετείχα επί τρία συνεχή χρόνια στις δράσεις του Lets do it, επειδή αγαπώ το φυσικό περιβάλλον και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται στην καθαριότητα του νησιού, συμβάλλοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε περιβαλλοντικά ζητήματα.
Με αίσθηση ευθύνης ζητώ τη στήριξη σας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για το καλό του νησιού μας.
Προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα υπάρχουν, αρκεί να τις εφαρμόσουμε όλοι μαζί, συλλογικά, ώστε, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, να καταφέρουμε να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής.
Με εκτίμησηΡοδίου – Κεχριώτη Ευλαλία (Εύη)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό
ΟΡΑΜΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
με επικεφαλής τον Σταμάτη Περίσση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.